Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 4 Μαΐου 2023, 19:55

Από τα γερμανικά ΜΜΕ είχε γίνει από χθες (4/5) γνωστό πως ο Φέλιξ Μπριχ θα διευθύνει το ντέρμπι «αιωνίων» της Κυριακής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και σήμερα η ΕΠΟ το επιβεβαίωσε.

Ο Γερμανός ρέφερι, κατηγορίας Ελίτ στην UEFA, θα διευθύνει το καθοριστικό παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 9η αγωνιστική των πλέι οφ, καθώς από το αποτέλεσμά του εξαρτάται τόσο η πειραϊκή ομάδα, που διεκδικεί την τρίτη θέση, όσο και οι «πράσινοι» που παλεύουν με την ΑΕΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Μπριχ θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Μαρκ Μπόρεχ, Στέφαν Λουπ και τέταρτο τον Πέτρο Τσαγκαράκη (Χανίων). Διαιτητής VAR θα είναι ο επίσης Γερμανός Γκίντερ Περλ και AVAR ο Κωνσταντίνος Ψαρρής (Ζακύνθου).

Για το άλλο μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής, εκείνο του Άρη με την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ορίστηκε Έλληνας διαιτητής και συγκεκριμένα ο Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας), με βοηθούς τους Πολυχρόνη Κωσταρά (Αιτ/νίας), Ανδρέα Μεϊντάνα (Αχαΐας) και τέταρτο τον Θανάση Τζήλο (Λάρισας).

Στο VAR θα βρίσκεται ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) και AVAR ο Τρύφων Πετρόπουλος (Αρκαδία).

Όσο για τον αγώνα του Βόλου με τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό στάδιο, άρχων θα είναι ο Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας) με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Τριανταφύλλου (Αρκαδίας) και Ηλία Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας), τέταρτος ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Κατοίκος (Αθήνων), VAR ο Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών) και AVAR ο Θανάσης Κόλλιας (Ηπείρου).  


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 4 Μαΐου 2023, 19:57

ΠΗΓΗ