Να διαγράψει τον Άγγελο Συρίγο από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, τονίζοντας ότι αλλιώς ο πρωθυπουργός «αποδεικνύει ότι ο κ. Συρίγος είναι ‘λαγός’ του».

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Κασσελάκης αναρωτιέται «ποια ατζέντα προσπαθεί να αλλάξει ο πρωθυπουργός με τον άγαρμπο ανασχηματισμό του», παραθέτοντας παλαιότερη δήλωση του Άγγελου Συρίγου για την Συνθήκη της Λωζάνης, αλλά και τα όσα είπε περί «παρωχημένων» διατάξεων.

«Συρίγος του 2020 – Συρίγος του 2024»

Αναφερόμενος στα όσα έλεγε ο Άγγελος Συρίγος παλαιότερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει: «2020: ‘Η Συνθήκη της Λωζάνης είναι ιερή’. 2024: ‘Το 97% της Συνθήκης της Λωζάνης δεν έχει αξία’. Τι άλλαξε άραγε σε τέσσερα χρόνια. Ποιος ζητάει την αναθεώρηση της Συνθήκης; Ο Ερντογάν».

«Αφού ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε σήμερα να ανακατέψει την τράπουλα των στελεχών του, τον καλώ να διαγράψει τον κ. Συρίγο από την κοινοβουλευτική του ομάδα. Αλλιώς, αποδεικνύει ότι ο κ. Συρίγος είναι ‘λαγός’ του», τονίζει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Λίγες ώρες πριν, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε επιτεθεί στον βουλευτή της ΝΔ, Άγγελο Συρίγο, χαρακτηρίζοντας «δώρο» στον Ερντογάν τις δηλώσεις του πως η συνθήκη της Λωζάνης είναι «παρωχημένη».

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ