«Η κατάσταση στη ΝΔ και στον ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν για γέλια εάν δεν αφορούσε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα», σημειώνουν πηγές της Νέας Αριστεράς για τη στάση των κομμάτων στο ζήτημα του γάμου και της τεκνοθεσίας των ομόφυλων ζευγαριών.

Οι πηγές της Νέας Αριστεράς σημειώνουν ότι «παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες το ζήτημα του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών να μετατρέπεται σε παιχνίδι εσωκομματικών ισορροπιών στα όρια της ιλαροτραγωδίας».

«Γάμος με πλήρη δικαιώματα για όλους τους ανθρώπους. Θα παλέψουμε για αυτό με όλες μας τις δυνάμεις»

Ακολούθως εξαπολύουν βολές προσωπικά στους Κυριάκο Μητσοτάκη και Στέφανο Κασσελάκη, όπως και στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και στο ΚΚΕ.

«Ο κύριος Μητσοτάκης παρακαλάει τους βουλευτές του να απέχουν, ο αρχηγός των ακραίων συντηρητικών της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς τον απειλεί. Ο κύριος Κασσελακης ανακοινώνει κομματική πειθαρχία, η εκπρόσωπος του τον διορθώνει και ο κύριος Πολακης διαφωνεί με το νομοσχέδιο και τον αδειάζει. Το ΠΑΣΟΚ δεν τοποθετείται ξεκάθαρα. Το ΚΚΕ, που λέει ότι θέλει να εκφράσει τη νέα γενιά, υιοθετεί αναχρονιστικές και οπισθοδρομικές θέσεις», υπογραμμίζουν χαρακτηριστικά.

«Πολύ σοβαρή υπόθεση για να γίνεται αντικείμενο μικροπολιτικής»

«Η ισότητα, η δικαιοσύνη, τα δικαιώματα όλων των πολιτών είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να γίνεται αντικείμενο μικροπολιτικής και τακτικισμών», υποστηρίζουν οι πηγές της Νέας Αριστεράς.

Καταληκτικά τονίζουν ότι «το λέμε ξεκάθαρα, χωρίς μισόλογα όπως θα όφειλαν όλες οι προοδευτικές δυνάμεις: Γάμος με πλήρη δικαιώματα για όλους τους ανθρώπους. Θα παλέψουμε για αυτό με όλες μας τις δυνάμεις».

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ