Αποκαλύψεις «φωτιά» στο χθεσινό «Φως στο Τούνελ» και το κοινό απέδειξε για ακόμη μία φορά την εμπιστοσύνη του στην Αγγελική Νικολούλη και στην αγαπημένη εκπομπή της Παρασκευής.

Άλλη μία νύχτα διάχυτου μυστηρίου η χθεσινή στο MEGA

Η Αγγελική Νικολούλη και οι συνεργάτες της για ακόμη μία φορά έριξαν φως σε άγνωστες ιστορίες δίνοντας ελπίδα σε συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα, να δουν τι απέγιναν οι οικείοι τους. Η ιστορία του Νικόλα Ντουρτουρέκα, του φοιτητή από τα Σπάτα, που βρέθηκε απαγχονισμένος στο δωμάτιό του, έχει συγκλονίσει τους θιασώτες της εκπομπής.

Αυτό το γεγονός αποδεικνύεται, όπως μετέφεραν οι συνεργάτες της Αγγελικής Νκολούλη, από την καθυστέρηση στην ιστοσελίδα της εκπομπής, λόγω της υψηλής επισκεψιμότητας.

Φωτιά το Twitter

Για ένα ακόμη βράδυ το «Φως στο Τούνελ» υπήρξε νούμερο ένα στις τάσεις στο Twitter, με τους τηλεθεατές να παρακολουθούν με αγωνία τις εξελίξεις και τις συγκλονιστικές περιγραφές αναφορικά με τις συνθήκες θανάτου του άτυχου φοιτητή.

Το ενδιαφέρον επίσης εστιάστηκε και στην εξαφάνιση του Αναστάση Καραγιαννόπουλου από το Περιστέρι, με το κοινό να ζητά συνεχώς να προβάλλεται η φωτογραφία του, για τυχόν νέες πληροφορίες.

Οι τηλεθεατές του MEGA και της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» παρέμειναν πιστοί στο ραντεβού τους με την Αγγελική Νικολούλη και αυτή την Παρασκευή, καθώς επιχειρεί να ρίξει φως στο μυστήριο ανθρώπινων ιστοριών πόνου και αναζήτησης της αλήθειας.



ΠΗΓΗ