Η Φαίη Σκορδά μίλησε στην Τζένη Θεωνά και στην εκπομπή «Μαμά-δες» για την τηλεοπτική της πορεία, το διαζύγιο με τον Γιώργο Λιάγκα και την μητρότητα.

Αναφερόμενη στις έντονες στιγμές με τους γιους της, η Φαίη Σκορδά περιέγραψε ένα συμβάν που προκάλεσε τρόμο, όταν έχασε από δίπλα της τον γιο της, κατά τις αγορές τους σε εμπορικό κατάστημα.

«Νομίζω ότι πέθανε και ξαναγύρισα. Ακούστηκα δυνατά να φωνάζω το όνομά του και να ουρλιάζω»

«Μου έχει συμβεί να είμαι σε ένα μεγάλο μαγαζί με παιδικά ρούχα και ήμουν μπροστά από το ασανσέρ μαζί με τον μικρό μου γιο. Σε κλάσματα δευτερολέπτου, έκανα την κίνηση και δεν τον είδα δίπλα μου. Νομίζω ότι πέθανε και ξαναγύρισα. Ακούστηκα δυνατά να φωνάζω το όνομά του και να ουρλιάζω», ανέφερε η Φαίη Σκορδά.

Ενώ συνέχισε: «Προφανώς μπήκε μέσα στο ασανσέρ και βγήκε στον πάνω όροφο. Ακούγεται μια κυρία από τον πάνω όροφο να μου λέει: “Εδώ είναι Φαίη”. Θα μου μείνει αυτό σαν συναίσθημα για πάντα», εξομολογήθηκε η Φαίη Σκορδά.

Η εξομολόγηση για το διαζύγιο με τον Γιώργο Λιάγκα

Η γνωστή παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, μίλησε για το διαζύγιό της με τον Γιώργο Λιάγκα και ανέφερε πως δεν είναι αυστηροί γονείς.

«Για μένα η πρώτη και η μόνη σκέψη είναι το καλό των παιδιών. Όταν καταφέρεις αυτό, είναι μονόδρομος. Ο σωστός μονόδρομος! Δεν είμαι άνθρωπος των αλλαγών καθόλου», ανέφερε η Φαίη Σκορδά.

Ακόμα, είπε ότι: «Στη ζωή, σαφώς πρέπει να κλείνουμε μια πόρτα και να ανοίγουμε μια άλλη, δεν το κάνω με ευκολία. Σαφώς και θα το ξανακάνω, δεν το κάνω με ευκολία όμως. Αυτό ισχύει και στα προσωπικά μου, θα το παλέψω μέχρι τέλους, πιο τέλος δεν έχει. Δεν παίρνω πάντα σωστές αποφάσεις, αλλά για να εμπιστευτώ μια κατάσταση, μια συνθήκη και έναν άνθρωπο, θα περάσει αρκετός καιρός».



ΠΗΓΗ