Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 27 Μαΐου 2023, 19:56

Ασύλληπτη είναι η τραγωδία που συνέβη στο Δροσερό Ξάνθης με ένα κοριτσάκι μόλις 6 ετών να καταπλακώνεται από τσιμεντόλιθο και να χάνει τη ζωή του.

Όλα έγιναν το βράδυ της Παρασκευής και ενώ το κοριτσάκι βρισκόταν δίπλα στο τοιχίο που χώριζε τις αυλές δυο σπιτιών. Άγνωστο πως, το τοιχίο υποχώρησε και ένας τεράστιος τσιμεντόλιθος βάρους 3-5 κιλών έπεσε στο κεφάλι του παιδιού.

Οι γιατροί δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν αντίκρισαν την εικόνα του παιδιού. Είχε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις με καταστροφή και έξοδο της εγκεφαλικής ουσίας με το θάνατο του κοριτσιού να είναι ακαριαίος. Ήταν ένα πολύ δυνατό χτύπημα για το παιδί που δεν άντεξε και έχασε τη ζωή του καθώς τα οστά του κεφαλιού σε αυτή την ηλικία δεν έχουν τις ίδιες αντοχές όπως εξήγησαν ιατροδικαστές στη «Ζούγκλα» με τα οστά ενός ενήλικα. Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία ενώ από την πρώτη στιγμή αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Οι γονείς που μετέφεραν το παιδί ουσιαστικά νεκρό στο νοσοκομείο ενημέρωσαν τους γιατρούς ότι έπεσε πάνω στο κεφαλάκι του ο τσιμεντόλιθος ενώ έξω από τα επείγοντα συγκεντρώθηκαν οι συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού που πάγωσαν με την είδηση του θανάτου του μικρού παιδιού. Όλοι έκαναν λόγο για ένα απίθανο περιστατικό με θύμα την 6χρονη που έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της δίπλα από το τοιχίο .

Η αστυνομία διερευνά τώρα πως υποχώρησε το τοιχίο καθώς όπως όλα δείχνουν πως πρόκειται για μια πρόχειρη κατασκευή που έμελλε να είναι θανατηφόρα για το κοριτσάκι. Η πρώτη αυτοψία έδειξε ότι υποχώρησε ένα κομμάτι του τοιχίου στο σημείο ακριβώς όπου βρισκόταν το παιδί.

Η νεκροψία νεκροτομή ολοκληρώνεται σε λίγο και αμέσως μετά οι τραγικοί γονείς συγγενείς και φίλοι της οικογένειας θα πουν το τελευταίο αντίο στη μικρούλα.


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 27 Μαΐου 2023, 19:56

ΠΗΓΗ