Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2023, 23:45

«Τι και αν πέρασαν δύο εβδομάδες από την κάλπη της 21ης Μαΐου, ο Αλέξης Τσίπρας επιμένει να μην αναγνωρίζει το μερίδιο της ευθύνης του για την αύξηση των ποσοστών της Νέας Δημοκρατίας και την αποδοκιμασία των πολιτών στην ανερμάτιστη και αναξιόπιστη αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ σε σχόλιό του σχετικά με τη συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στον ΣΚΑΙ.

«Δεν μας ξενίζει καθώς ουδέποτε έκανε την αυτοκριτική του για την ήττα  από τη Νέα Δημοκρατία το 2019 όταν ο χάρτης βάφτηκε μπλε στις εθνικές εκλογές, τις ευρωεκλογές και τις περιφερειακές εκλογές.

Προφανώς και δεν περιμέναμε να αναγνωρίσει τις παλινωδίες του με τις «Πρέσπες του Αιγαίου», την άγρα ψήφων από τη Χρυσή Αυγή, την υιοθέτηση των «ορφανών» του Π. Καμμένου και της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και την απουσία σχεδίου για τη χώρα πέρα από τη βαθιά του επιθυμία να ξανακάτσει στην καρέκλα της εξουσίας.

Όπως αποκάλυψε, ήθελε το ΠΑΣΟΚ ένα βολικό συμπλήρωμα, όπως άλλωστε και ο κ. Μητσοτάκης. Όμως ο ελληνικός λαός τους έστειλε καθαρό μήνυμα.

Καλό είναι να το λάβουν σοβαρά υπόψη τους και οι δυο.

Οι πολίτες έχουν ανάγκη από μια αξιόπιστη προοδευτική δύναμη και το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής θα αγωνιστεί δίπλα τους για μια κοινωνία με ευκαιρίες προόδου για όλες και όλους, που δεν θα αφήνει κανέναν πίσω» αναφέρει το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής στο σχόλιό του.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2023, 23:45

ΠΗΓΗ