Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2023, 19:52

Αναβάλλονται συναυλίες και φεστιβάλ σε όλη τη χώρα έπειτα από την κήρυξη τριήμερου πένθους λόγω του πολύνεκρου ναυαγίου ανοιχτά της Πύλου. Με ανακοινώσεις, καλλιτέχνες και διοργανωτές γνωστοποιούν την ακύρωση των προγραμματισμένων εκδηλώσεων και εμφανίσεων.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη  με ανάρτηση της στο Facebook, έκανε γνωστό ότι αναβάλλεται η συναυλία της, σημειώνοντας ότι η ίδια και οι συνεργάτες της συμμετέχουν στο τριήμερο εθνικό πένθος που κηρύχθηκε στη χώρα ενώ ενημέρωσε πως άμεσα θα ανακοινωθεί η νέα  ημερομηνία της συναυλίας.

Και η συναυλία του Φοίβου Δεληβοριά αναβλήθηκε και μετατίθεται στις 22 Ιουνίου, όπως ενημερώνει ο ίδιος με ανάρτησή του. 

Επιπλέον, ακυρώθηκε η συναυλία του Δήμου Αναστασιάδη απόψε στο Ωραιόκαστρο, η ρεμπέτικη βραδιά που διοργάνωσε η βολιώτικη χορωδία με τη Μαριώ και η συναυλία της Αναστασίας στον Πύργο.

Αναβάλλονται επίσης οι συναυλίες: Της Ελένης Φουρέιρα στο Paok Sports Arena, της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και της Ελεονώρας Ζουγανέλη στο υπαίθριο θέατρο ΕΗΜ Ιωάννινα και  του Θοδωρή Βουτσικάκη στο 10ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Ναυπάκτου.

Η ανακοίνωση της Ελένης Φουρέιρα: 


 

Όσον αφορά τα φεστιβάλ, το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου γνωστοποίησε την ακύρωση του προγραμματισμένου DJ set μετά από τις παραστάσεις στο θέατρο Πειραιώς 260. Επίσης, το Colourday Festival ανακοίνωσε την αναβολή του φεστιβάλ μέχρι νεοτέρας.

Το 13ο Athens Open Air Film Festival και το Εl Sistema Greece, ανακοίνωσαν επίσης την αναβολή της σημερινής εκδήλωσης στο προαύλιο του Ζαππείου λόγω συμμετοχής στο τριήμερο εθνικό πένθος για το ναυάγιο στην Πύλο.

 


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2023, 19:53



ΠΗΓΗ