Είτε πιστεύετε στην αστρολογία είτε όχι, δεν μπορείτε να διαφωνήσεις με το γεγονός πως κάθε ζώδιο έχει κάποια χαρακτηριστικά πολύ έντονα στον χαρακτήρα του. Για παράδειγμα ένας Ταύρος είναι ιδιαίτερα ισχυρογνώμων και σταθερός, με αποτέλεσμα να ταιριάζει καλύτερα με άτομα πιο συναινετικά και εξίσου σταθερά. Δεν θα μπορούσε για παράδειγμα να τα πάει και τόσο καλά με έναν Δίδυμο, που λατρεύει την περιπέτεια και τις δραστηριότητες.

Το ίδιο ισχύει και για τους Καρκίνους με τους Κριούς. Ένας Κριός παραείναι δυναμικός για την ευαίσθητη προσωπικότητα ενός Καρκίνου. Η αστρολογία έχει δώσει τις απαντήσεις της, και σύμφωνα με τους Times of India, πάμε να δούμε μερικούς ζωδιακούς συνδυασμούς που αποτελούν το ιδανικό ερωτικό ζευγάρι:

Κριός με Λέων

Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα επιτυχημένο συνδυασμό ζωδίων, ειδικά σε θέματα ερωτικών. Είναι πολύ πιθανό να έχετε μία θερμή σχέση και από την πρώτη στιγμή να νιώσετε πως ταιριάζετε, και πως ο ένας συμπληρώνει τον άλλο. Ένα από τα κοινά στοιχεία της προσωπικότητάς σας, δεν είναι άλλο από τον εγωισμό, αλλά και οι δυο μόνο για κάτι πολύ δυναμικό θα ήσασταν ικανοί να πραγματοποιήσετε υποχωρήσεις. Με λίγα λόγια, όσες και αν είναι οι διαφορές μεταξύ σας, το σίγουρο είναι πως ο ένας θα παίρνει δύναμη από τον άλλο.

Δίδυμοι με Ζυγό

Είστε και τα δυο ζώδια του αέρα και εκτιμάτε τα ίδια πράγματα. Για παράδειγμα έχετε στις προτεραιότητες σας την επικοινωνία, το να περνάτε καλά, αλλά και το να υπάρχει μια ποικιλία και αρμονία στις ζωές σας. Πρόκειται για μια πολύ όμορφη και ισορροπημένη σχέση, με αλήθεια και άψογο συγχρονισμό. Τα δύο ζώδια είναι συνυφασμένα με πάθος και ένταση, έχουν ίδιες ηθικές αξίες και τρέλα. Ο Ζυγός θα φροντίζει πάντα να αφήνει χώρο στον Δίδυμο γι’ αυτό και δεν θα υπάρξει καταπίεση, κάτι τρομερά σημαντικό για τα ζώδια του αέρα.

Ιχθύες με Καρκίνο

Σε αυτόν τον συνδυασμό κυριαρχεί το έντονο συναίσθημα, ο ρομαντικός, αλλά και η έντονη αγάπη. Είναι από αυτά τα ζευγάρια, τα οποία συνήθως συναντάμε στις ταινίες. Με πολύ δράμα, έντονα συναισθήματα και πάθη. Είστε και τα δυο ζώδια του νερού και αυτό σημαίνει πως οι ευαισθησίες, και οι συναισθηματικές ανάγκες θα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Η σχέση σας δίνει και στους δύο ασφάλεια, σιγουριά, προστασία και πλήρη ικανοποίηση και σας παρασύρει σε όνειρα και σχέδια για το μέλλον.

Παρθένος με Ταύρο

Όπως καταλαβαίνετε το στοιχείο του κάθε ζωδίου παίζει καθοριστικό ρόλο. Και ο Παρθένος και ο Ταύρος ανήκουν στα ζώδια της γης, και αν κάτι τους εκφράζει, αυτό είναι η σταθερότητα. Λατρεύουν ένα ζεστό και τρυφερό σπίτι και προτιμούν την πολυτέλεια και το να εστιάσουν στο σπίτι τους. Εύκολα μπορούν να αποκτήσουν σωστή ισορροπία. Το πρόβλημα ανάμεσά σας είναι ότι η σχέση σας εξελίσσεται με πολύ αργούς ρυθμούς, όμως κάποια στιγμή θα αντιληφθείτε ότι αυτό είναι μόνο για το καλό σας.  Μαζί μπορείτε να θέσετε κοινούς στόχους, τους οποίους έστω και αργά θα καταφέρετε να τους κάνετε πραγματικότητα.

Πηγή Grace



ΠΗΓΗ