Ο πρωταγωνιστής του Peaky Blinders, Paul Anderson, φέρεται να ομολόγησε την ενοχή του αφού βρέθηκε με κρακ κοκαΐνης.

Ο 48χρονος ηθοποιός υποδύεται ον Arthur Shelby στη σειρά Peaky Blinders του BBC και φημολογείται ότι θα πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη κινηματογραφική μεταφορά της επιτυχημένης σειράς του Cillian Murphy.

Ο Paul Anderson εμφανίστηκε στο δικαστήριο την Πέμπτη αφού η αστυνομία τον έπιασε με το κρακ κοκαΐνης σύμφωνα με τη MailOnline.

Φέρεται να παραδέχτηκε την ενοχή του. Συνελήφθη μετά από ένα ταξίδι του στην τοπική παμπ στο Hampstead, όταν ο υπεύθυνος είπε ότι μύρισε κρακ κοκαΐνης αφού ο ηθοποιός έβγαινε από την τουαλέτα για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Ο Paul Anderson μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα όπου διαπιστώθηκε ότι είχε στην κατοχή του κρακ κοκαΐνης και άλλες αμφεταμίνες.

Πρόστιμο στον ηθοποιό Paul Anderson

Ο διάσημος ηθοποιός απάντησε «ουδέν σχόλιο» σε όλες τις ερωτήσεις κατά τη διάρκεια της ανάκρισής του, αλλά αργότερα βρέθηκε θετικός σε οπιούχα και κοκαΐνη όπως έγινε γνωστό στο δικαστήριο.

Δήλωσε ένοχος για τέσσερις κατηγορίες για ναρκωτικά κατά την ακροαματική διαδικασία νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα.

Στον ηθοποιό επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 1.345 λιρών με τον δικηγόρο του να επιμένει ότι δεν είχε καπνίσει κρακ κοκαΐνης.

«Βρέθηκε σε ατυχή θέση και θα έπρεπε να είχε το σθένος να πει όχι» σημείωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος υπεράσπισής του.

Ο Paul Anderson κατηγορήθηκε αργότερα για δύο κατηγορίες κατοχής ναρκωτικών κατηγορίας Α και δύο κατηγορίες κατοχής ναρκωτικών κατηγορίας Γ.

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ