Όλο και περισσότερες καταγγελίες έρχονται στο φως κατά του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου και τη δράση της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος».

Η εκπομπή του Live News εξασφάλισε την συγκλονιστική μαρτυρία ενός καρκινοπαθούς όταν χρειάστηκε να πάει να φάει στο χώρο της κοινωνικής κουζίνας.

Στην αρχή περιγράφεται πώς προέκυψε η επίσκεψη στον χώρο της κοινωνικής κουζίνας του «Άλλου Ανθρώπου».

Οταν εξέφρασε τα παράπονα για το φαγητό που έφτιαξαν η περιγραφή της είναι χαρακτηριστική, καθώς μεταξύ άλλων λέει ότι δέχθηκε κλωτσιές

«Ήμουνα καρκινοπαθής. Μου είχανε κόψει το στήθος. Λέω είχα κάνει μαστεκτομή. Είχα στεναχώρια. Δεν ήθελα να γυρίσω στη Λιβαδειά για να μη με δούνε έτσι. Αισθανόμουν σαν ανάπηρη. Μου είπε μια φίλη μου ηθοποιός «πάμε στον ”Άλλο Άνθρωπο” να φάμε»».

Στην συνέχεια εξηγεί τα όσα είδε στο υπόγειο.

«Πριν πάω εγώ, πριν πάρω φαγητό να φάω. Λέω εκεί πέρα. Ήταν εκεί πέρα αυτός ο ….. Λέω μπορώ να πάω στην τουαλέτα σας; Λέει δείξτε της. Όταν πήγα κάτω, λοιπόν, τουαλέτα είδα ένα σούπερ μάρκετ. Είχε τα πάντα μέσα. Έπαθα σοκ. Λέω ‘Παναγία μου τι γίνεται εδώ μέσα; τι είναι όλα αυτά;’. Λοιπόν, μέσα στο χώρο της τουαλέτας, περνάς από όλο το super market που τότε ήτανε σας λέω ανώτερο από όλα τα super market που έχω δει. Ανεβαίνω απάνω, λοιπόν. Λέω μπράβο σας. Πάρα πολύ ωραία είναι όλα εδώ πέρα».

Σχετικά με το φαγητό που της προσφέρθηκε ανέφερε:

«Μου δίνουν ένα κλειστό φαγητό να φάω. Το ανοίγω και τι να δω; Νερόβραστες πέννες, ούτε καν καμένες, με δύο μπαχάρι, όπως σας τα λέω, δύο μπαχάρια μαύρα. Και μια καυτερή πιπεριά. Λέω Παναγία μου τι φαγητό είναι αυτό; Έλα φάε και μη μιλάς μου λέει η φίλη μου και μου έδωσε και ψωμί. Τι να κάνω και εγώ τώρα. Επειδή με έβλεπε και ο κόσμος και έβλεπα και τους άλλους να τρώνε το έφαγα, αλλά κατευθείαν πήγα στη γωνία και το έκανα εμετό. Μιλάμε ‘έσπασε’ το στομάχι μου κατευθείαν».

Οταν εξέφρασε τα παράπονα για το φαγητό που έφτιαξαν η περιγραφή της είναι χαρακτηριστική, καθώς μεταξύ άλλων λέει ότι δέχθηκε κλωτσιές.

Πιο αναλυτικά:

«Και γύρισα πίσω και άρχισα να τους βρίζω τόσο τρισάθλια. Με πιάσανε τόσα νεύρα. Είστε γεμάτοι από κάτω και δίνετε σ…α να φάει ο κόσμος. Και με αρχίσανε στις κλωτσιές, στην αρχή ένας άγνωστος, Με χτύπησε. Μετά ούρλιαζε αυτός διώξτε τη από εδώ. Με έσπρωχνε και ήτανε και μια ξανθιά η οποία ούρλιαζε ότι είμαι αχάριστη. Τους έφτυσα κιόλας και έφυγα. Αυτός που είναι ο ‘Άλλος Άνθρωπος’ με έσπρωχνε, γιατί εγώ είχα πάρα πολλά νεύρα. Το ένιωθα σαν αδικία».



ΠΗΓΗ