Ο Έρικ Ρόμπερτς αποκάλυψε ότι δεν επιτρέπεται να συζητά δημόσια για τη διάσημη αδελφή του, Τζούλια Ρόμπερτς.

«Αγαπώ την αδελφή μου, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω γι’ αυτήν. Δεν θέλει να μιλάω γι’ αυτήν»

Ο ηθοποιός, ο οποίος έχει μια υποψηφιότητα για Όσκαρ για την ταινία Runaway Train του 1985, είχε μια ταραχώδη σχέση με την 56χρονη πρωταγωνίστρια του Pretty Woman.

Η κηδεμονία

Η δύσκολη σχέση τους πηγάζει από τις παλαιότερους αγώνες του με τον εθισμό, οι οποίοι συνέβαλαν και στον χωρισμό του από την ηθοποιό Κέλι Κάνινγκχαμ.

Η Τζούλια, που κάποτε ήταν πολύ κοντά στον αδελφό της, χρηματοδότησε τα νομικά έξοδα της Κάνινγκχαμ σε μια μάχη για την κηδεμονία της κόρης τους, της Έμμα Ρόμπερτς, που σήμερα είναι μια επιτυχημένη ηθοποιός και η οποία πρόσφατα αντιτάχθηκε στους ισχυρισμούς ότι είναι «nepo baby».

«Με πλημμυρίζει με περηφάνια και απλά λέω, ‘Ω Θεέ μου, να ‘τη πάλι’. Και είμαι τόσο χαρούμενος που είμαι ο μπαμπάς της, γιατί τα σπάει», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Έρικ Ρόμπερτς για την κόρη του.

Ωστόσο, αναγνώρισε ότι δεν έχει συμβάλει «καθόλου» στην επιτυχία της, εκτός από το να της δώσει το όνομα Ρόμπερτς.

Ο Έρικ, ο οποίος έχει απομακρυνθεί από την Τζούλια από το 2004, μοιράστηκε επίσης στο podcast Still Here Hollywood: «Αγαπώ την αδελφή μου, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω γι’ αυτήν. Δεν θέλει να μιλάω γι’ αυτήν».

Ανέφερε επίσης ότι η κόρη του τον έχει ενημερώσει ότι δεν θέλει να μιλάει ούτε γι’ αυτήν. Ωστόσο, ο Έρικ δεν θα μπορούσε να μην εκφράσει τον θαυμασμό του για την καριέρα της Έμμα στην υποκριτική κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

«Είμαι ερωτευμένος με τη δουλειά της κόρης μου αυτό τον καιρό. Δεν μπορώ να πιστέψω πόσο σπουδαία έχει γίνει. Είμαι τόσο περήφανος γι’ αυτήν που δεν μπορώ να δω καθαρά», είπε, συνεχίζοντας να επαινεί τη δουλειά της στην ταινία Maybe I Do.

Η ίδια όμως δήλωσε στο περιοδικό Flaunt: «Έχω χάσει περισσότερες δουλειές από όσες έχω κερδίσει όντας στη δουλειά. Οι άνθρωποι έχουν απόψεις και μερικές φορές ίσως να μην είναι καλή γνώμη για τα άτομα της οικογένειάς σου».

*Με πληροφορίες από: The Independent | Κεντρική φωτογραφία θέματος: Wikimedia Commons



ΠΗΓΗ