Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 11 Μαρτίου 2023, 13:42

Από τότε που αποσύρθηκε από το National Football League το 2020, ο Βέρνον Ντέιβις χαράζει τη δική του διαδρομή ως ηθοποιός και έχει μερικές ιδέες και για μελλοντικούς ρόλους!

 

Μιλώντας πρόσφατα στο αμερικανικό περιοδικό People για τη νέα του ταινία «The Ritual Killer», με συμπρωταγωνιστή τον Μόργκαν Φρίμαν, είπε ότι «θα ήθελε πολύ να γίνει σούπερ ήρωας».

 

Στην ιδανική περίπτωση, ο Ντέιβις λέει ότι θα ήθελε να «φτιάξει έναν χαρακτήρα» για να παίξει σε μια πρωτότυπη ταινία, ξεχωριστά από τα franchise υπερήρωων που συνήθως παρουσιάζονται από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά στούντιο της Marvel ή της DC.

«Θεέ, φίλε, δεν θα μπορούσα να πετάξω, αλλά θα μπορούσα να… θα ήμουν σούπερ αθλητικός», προσθέτει, όταν ρωτήθηκε τι σούπερ δυνάμεις μπορεί να έχει ο χαρακτήρας του. «Θα ήμουν σε θέση να πηδήξω, θα μπορούσα να σηκώσω και να πετάξω οτιδήποτε και θα μπορούσα να τρυπήσω πολύ γρήγορα».

 

Επιπλέον, ο Ντέιβις προτείνει ότι ο χαρακτήρας του θα πρέπει «να μπορεί να κινεί τον άνεμο και να φτάνει τον αέρα στο υψηλότερο επίπεδο».

 

Στο «The Ritual Killer», ο χαρακτήρας του Davis δεν έχει υπερδυνάμεις. Αντ’ αυτού, υποδύεται έναν κατά συρροή δολοφόνο που εκτελεί μια σειρά από τελετουργικές δολοφονίες που ονομάζονται «muti» κι έρχεται αντιμέτωπος με τον ντετέκτιβ που υποδύεται ο Κόουλ Χάουζερ και τον καθηγητή ανθρωπολογίας που ενσαρκώνει ο Φρίμαν καθώς προσπαθούν να τον πιάσουν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 11 Μαρτίου 2023, 13:42

ΠΗΓΗ