Ο πρίγκιπας Χάρι έφτασε σήμερα στη Βρετανία από την Καλιφόρνια, μόνος χωρίς την Μέγκαν Μαρκλ και τα παιδιά του, με σκοπό να παραστεί σε μια τελετή αύριο Τετάρτη στις 8 Μαΐου για την 10η επέτειο των αγώνων Invictus και ήλπιζε να δει και τον βασιλιά Κάρολο κατά την παραμονή του στο Λονδίνο.

Σύμφωνα όμως με την Daily Mail, ο πρίγκιπας Χάρι δεν θα συναντήσει τον βασιλιά Κάρολο λόγω του «φορτωμένου προγράμματος» του βασιλιά, αλλά όπως λέει: «Ελπίζω να τον δω σύντομα».

Ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα Χάρι δήλωσε:

«Σε απάντηση στις πολλές και συνεχείς εικασίες για το εάν ο Δούκας θα συναντηθεί ή όχι με τον πατέρα του κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτή την εβδομάδα, δυστυχώς δεν θα είναι δυνατό λόγω του πλήρους προγράμματος της Αυτού Μεγαλειότητας. Ο Δούκας φυσικά κατανοεί τις δεσμεύσεις του πατέρα του και τις διάφορες άλλες προτεραιότητες, ελπίζοντας να τον δει σύντομα».

Καμία συνάντηση για Γουίλιαμ και Χάρι

Ο πρίγκιπας Χάρι δεν αναμένεται να δει ούτε τον αδερφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ, ο οποίος έχει προγραμματιστεί να λείπει από το Λονδίνο Πέμπτη και Παρασκευή ή την Κέιτ Μίντλετον η οποία συνεχίζει την θεραπεία της για τον καρκίνο.

Ο πρίγκιπας Χάρι επέστρεψε στη Βρετανία σήμερα (07/05) για δεύτερη φορά μετά τη διάγνωση του βασιλιά Καρόλου με καρκίνο. Υπενθυμίζεται ότι ο Χάρι έκανε ένα σύντομο ταξίδι στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Φεβρουάριο, περνώντας περίπου 30 λεπτά με τον πατέρα του, ο οποίος μόλις είχε ξεκινήσει θεραπεία για καρκίνο.

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ