Ο 59χρονος ηθοποιός ρωτήθηκε σχετικά με το ποιες αλλαγές θα ήθελε να κάνει στην ιδιωτική και επαγγελματική του ζωή αφού θα κλείσει τα εξήντα τον ερχόμενο Ιανουάριο και δήλωσε ότι θέλει να «περνάει περισσότερο χρόνο με την κόρη μου».

Ο ηθοποιός, ο οποίος πρόσφατα έδειξε το νέο «δίχρωμο χρώμα» των μαλλιών του, εξέφρασε επίσης την άποψη ότι «κάνει αποτίμηση του τι είναι σημαντικό» καθώς μεγαλώνει.

Το αγαπημένο ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου τον Φεβρουάριο του 2021 και υποδέχτηκε την κόρη του τον επόμενο Σεπτέμβριο

Ο Κέιτζ δήλωσε επίσης ότι «ίσως δεν κάνει τόσες πολλές ταινίες» σε μια προσπάθεια να περάσει χρόνο με την κόρη του, August.

Βαθιά εμπειρία

Ο πρωταγωνιστής της Mandy χαρακτήρισε επίσης την πατρότητα ως «βαθιά» και ως «τελείως νέα εμπειρία».

Ο βραβευμένος με Όσκαρ καλλιτέχνης έχει αποκτήσει την κόρη του, August, με την πέμπτη σύζυγο του, Riko Shibata. Το αγαπημένο ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου τον Φεβρουάριο του 2021 και υποδέχτηκε την κόρη του τον επόμενο Σεπτέμβριο. Ο Κέιτζ έχει επίσης έναν γιο ονόματι Weston, 32 ετών, με την πρώην σύντροφο του, Κριστίνα Φούλτον.

Ο καλλιτέχνης υποδέχτηκε αργότερα έναν γιο ονόματι Kal-El, 18 ετών, με την τρίτη σύζυγό του Alice Kim, με την οποία ήταν παντρεμένος από το 2004 έως το 2016.

Ο Κέιτζ έχει επίσης παντρευτεί τις Patricia Arquette, Lisa Marie Presley και Erika Koike, ενώ ο τέταρτος γάμος του έλαβε τέλος μόλις μετά από λίγους μήνες.

*Με πληροφορίες από dailymail

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ