Όχι μία, αλλά έξι καρδιακές ανακοπές υπέστη ο ηθοποιός Μάρκ Σέπαρντ, την ώρα που βρίσκονταν στην κουζίνα του σπιτιού του. Συγκεκριμένα, ο πρωταγωνιστής του «Supernatural», σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανέφερε πως την ώρα που πήγαινε σε ένα ραντεβού, ξαφνικά κατέρρευσε στην κουζίνα του και έπαθε έξι καρδιακές ανακοπές.

«Δεν θα το πιστέψετε αυτό! Πήγαινα σε ένα ραντεβού χθες όταν κατέρρευσα στην κουζίνα μου», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του το Σάββατο, με μία φωτογραφία του, όντας ξαπλωμένος σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου.

«Έπαθα έξι μαζικές καρδιακές ανακοπές και με επανέφεραν από τους νεκρούς 4 φορές, προφανώς είχα 100% απόφραξη στην αρτηρία», συμπλήρωσε ο ηθοποιός, σημειώνοντας ότι υπέστη αυτό που αποκαλείται καρδιακή προσβολή «χήρας».

Προς μεγάλη του τύχη επαναφέρθηκε από τους γιατρούς.

Όπως αναφέρει το Page Six, σύμφωνα με την Κλινική Cleveland αυτή η καρδιακή προσβολή συμβαίνει από «πλήρη απόφραξη στη μεγαλύτερη αρτηρία της καρδιάς». «Οι πιθανότητες επιβίωσής μου ήταν σχεδόν μηδενικές. Αισθάνομαι υπέροχα. Ταπεινός για άλλη μια φορά. Σπίτι αύριο!» έγραψε ο επίσης.

Παράλληλα, στην ανάρτησή του ο ηθοποιός δεν παραλείπει να αναφερθεί στη σύζυγό του, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λος Άντζελες αλλά και στο προσωπικό του νοσοκομείου που τον φρόντισε.

Οι θαυμαστές και οι συμπρωταγωνιστές του στο «Supernatural» έσπευσαν στα σχόλια να στείλουν τις ευχές τους για την ανάρρωσή του. «Μας έχεις εντυπωσιάσει, εντάξει. Τώρα σταμάτα να αναρρώνεις και γύρνα πίσω στο δρόμο μαζί μας. Σ’ αγαπώ, φίλε», έγραψε ο Misha Collins, ο οποίος υποδύθηκε τον Castiel στην τηλεοπτική σειρά.

«Omg Μαρκ είμαι τόσο χαρούμενη που αναρρώνεις, αυτό είναι απαίσιο! Στέλνω όλη μου την αγάπη σε σένα και την οικογένειά σου», έγραψε η Felicia Day, που υποδύθηκε την Charlie Bradbury.

Η ανάρτηση



ΠΗΓΗ