Η οικογένεια Καρνέση εξακολουθεί να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, όπως και όλο το πανελλήνιο, από την τριπλή δολοφονία στη Γλυφάδα, όπου η Μαρία Καρνέση, ο Αντώνης Βλασσάκης και ο καπετάνιος Ηλίας Κουκουλάρης έπεσαν νεκροί από τις σφαίρες του 76χρονου Αιγύπτιου.

«Η οδύνη που προκάλεσε η δολοφονία επιτείνεται όταν γίνεται φέιγ-βολάν η ενδοοικογενειακή διαφορά που είναι άσχετη» λέει ο δικηγόρος του Σπύρου Καρνέση

«Ο καπετάνιος είναι συγκλονισμένος από την τριπλή δολοφονία. Θρηνεί τον χαμό της αδελφής του και του κουνιάδου του», δήλωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Γιάννης Μανωλογιάννης, δικηγόρος του καπετάνιου Σπύρου Καρνέση, με αφορμή τη δολοφονική επίθεση στα γραφεία της εταιρείας στη Γλυφάδα.

«Ουδεμία σχέση με τα εσωτερικά της οικογένειας»

Ο κ. Μανωλογιάννης επισήμανε ότι «αυτή η τραγωδία είναι πρωτοφανής για τα ελληνικά εγκληματολογικά χρονικά. Μέσα σε αυτό το κάδρο μπήκε και η ενδοοικογενειακή ιδιωτική διαφορά, διαφωνία, διένεξη μεταξύ μελών της οικογένειας που περιελάμβανε και κάποιους από τα θύματα, την αδελφή και τον κουνιάδο, η οποία όπως είπε «κρατήθηκε στο πλαίσιο της ιδιωτικότητας».

«Το τραγικό γεγονός με την οδύνη που προκάλεσε, έρχεται αυτή η οδύνη να επιτείνεται όταν γίνεται φέιγ-βολάν αυτή η ενδοοικογενειακή διαφορά», πρόσθεσε.

Ο κ. Μανωλογιάννης τόνισε ωστόσο ότι «ένας δολοφόνος και ταυτόχρονα αυτόχειρας λειτουργεί για τον εαυτό του. Ο δράστης είναι αμέτοχος στην ενδοοικογενειακή διαμάχη».

«Ο δράστης ήταν ένας άνθρωπος της οικογένειας, τον είχε βαφτίσει Χριστιανό η μητέρα του εντολέα μου. Καταλαβαίνει κανείς τους δεσμούς που αναπτύσσονται αλλά δεν είχε καμία σχέση με τα εσωτερικά της οικογένειας» κατέληξε ο δικηγόρος του Σπύρου Καρνέση.

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ