Ένας καυτός γύρος στην πίστα με έναν οδηγό της F1 έχει γίνει πλέον προνόμιο. Η Αμερικανίδα σούπερ μόντελ Κένταλ Τζένερ απέκτησε αυτό το προνόμιο ως μοντέλο της Tommy Hilfiger και φίλη του Λιούις Χάμιλτον.

Η Αμερικανίδα ενδέχεται να έκανε ένα ύπουλο κομπλιμέντο για να κάνει τον πρωταθλητή της F1 να σταματήσει

Ο οίκος μόδας, που είναι επίσης brand ambassador της Mercedes, έβαλε τους δύο σε ένα αυτοκίνητο για έναν hot lap γύρω από το Διεθνές Αυτοκινητοδρόμιο του Μαϊάμι. Όντας με την φίλη του, ο επτά φορές πρωταθλητής ένιωσε άνετα και άφησε την χαζοχαρούμενη πλευρά του να βγει προς τα έξω. Ωστόσο, χάρισε απλόχερα φόβο στο 28χρονο μοντέλο.

Σε αντίθεση με τον συνηθισμένο μονό καυτό γύρο γύρω από την πίστα, ο άνδρας της Mercedes πήρε την Τζένερ για δύο γύρους. Το μοντέλο ούρλιαζε από την αρχή μέχρι το τέλος της διαδρομής.

«Αισθάνομαι πολύ καλύτερα τώρα που τελείωσε»

Η ψυχή της άφησε το σώμα της στον δεύτερο γύρο και τον ξεκίνησε με το «Ω, Θεέ μου! Λιούις! Σε μισώ κυριολεκτικά». Δεν τελείωσε όμως εκεί.

Ο οδηγός της Mercedes και ο team-mate του Τζορτζ Ράσελ έκαναν το μοντέλο και τον Βρετανό ποπ σταρ Ed Sheeran μια βόλτα στην πίστα.

Η Αμερικανίδα ενδέχεται να έκανε ένα ύπουλο κομπλιμέντο για να κάνει τον πρωταθλητή της F1 να σταματήσει. Ωστόσο, μόλις εξομολογήθηκε: «Αισθάνομαι πολύ καλύτερα τώρα που τελείωσε», ο Χάμιλτον τότε την προσκάλεσε για έναν τρίτο γύρο.

Ευτυχώς για εκείνη, αυτό ήταν το τέλος της δυστυχίας της, η οποία διήρκεσε δύο πολύ μεγάλους γύρους.

*Με πληροφορίες από: thesportsrush | Κεντρική φωτογραφία θέματος: Twitter



ΠΗΓΗ