Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 6 Απριλίου 2023, 13:53

Ετοιμαστείτε για ένα παραισθησιογόνο μείγμα γαστρονομικής περφόρμανς, ομαδικού σεξ και kinky μαγειρικής όπως μόνο ο Πίτερ Στρίκλαντ ξέρει να φτιάχνει, με πρωταγωνιστές τον Μάκη Παπαδημητρίου, την Γκουέντολιν Κρίστι (Game of Thrones), τον Έισα Μπάτερφιλντ (Sex Education) και την Αριάν Λαμπέντ.

Σύνοψη

Μια ηχητική κολεκτίβα που δεν μπορεί να διαλέξει όνομα, στεγάζεται σε ένα ινστιτούτο αφιερωμένο στις μαγειρικές και διατροφικές επιδόσεις. Τα μέλη της παγιδεύονται στις εσωτερικές τους μάχες εξουσίας και σε καλλιτεχνικές βεντέτες, μόνο που η δυσλειτουργική δυναμική τους επιδεινώνεται ακόμα περισσότερο όταν πρέπει να συναναστραφούν με την επικεφαλής του ινστιτούτου. Ενώ οι διάφοροι ανταγωνισμοί ξεδιπλώνονται, ένας άλλος ένοικος αντιμετωπίζει γαστρεντερικές διαταραχές, και σε μια προσπάθεια να δώσει αυθεντικότητα στην τέχνη της, η αρχηγός της κολεκτίβας του ζητά να χρησιμοποιήσει την κατάστασή του ως μέρος της παράστασης.

Κωμωδία, βρετανικής και αμερικάνικης παραγωγής του 2022, σε σκηνοθεσία Πίτερ Στρίκλαντ, με τους Γκουέντολιν Κρίστι, Αριάν Λαμπέντ, Μάκη Παπαδημητρίου, Ρίτσαρντ Μπρέμερ, Έισα Μπάτερφιλντ κα.

Η ταινία βγαίνει στις αίθουσες σήμερα (Πέμπτη 6 Απριλίου 2023)

Δείτε το τρέιλερ:

 


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 6 Απριλίου 2023, 13:53

ΠΗΓΗ