Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2023, 10:48

Ο Μπρένταν Φρέιζερ  αποκάλυψε σε ένα πρόσφατο επεισόδιο του «The Kelly Clarkson Show» ότι κόντεψε να πεθάνει κατά τη διάρκεια μίας επικίνδυνης σκηνής, που πήγε στραβά, στα γυρίσματα της ταινίας «The Mummy». Ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός είπε ότι «πνίγηκε κατά λάθος» κατά τη διάρκεια μιας σκηνής στην οποία έπρεπε να τον κρεμάσουν από ένα σχοινί.

«Ακουμπούσα στα δάχτυλα των ποδιών μου όσο έφτανα καθώς ήμουν κρεμασμένος από το σχοινί», είπε ο Φρέιζερ. «Ο Στίβεν Σόμερς, σκηνοθέτης της ταινίας έτρεξε και είπε: “Ε, δεν μοιάζει πραγματικά με πνιγμό”».

Η ομάδα παραγωγής γύρισε μια ακόμη λήψη. Ο Φρέιζερ είπε: «Η κάμερα άρχισε να γράφει και ακουμπούσα στα δάχτυλα των ποδιών και ο τύπος που κρατούσε το σχοινί από πάνω μου, το τράβηξε λίγο περισσότερα και ξεκόλλησαν τα δάχτυλά μου και δεν είχα που να πάω παρά μόνο προς τα κάτω. Εκείνος λοιπόν τραβούσε ψηλά και εγώ κατέβαινα. Και μετά το επόμενο πράγμα που είδα ήταν τον αγκώνα μου στο αυτί μου, ο κόσμος ήταν πλάγια και υπήρχαν χαλίκια στα δόντια μου».

Ο κασκαντέρ της ταινίας έσπευσε να συνεφέρει τον Φρέιζερ. Όταν το έκανε, είπε στον ηθοποιό: «Συγχαρητήρια, είσαι στο κλαμπ – το ίδιο συνέβη στον Μελ Γκίμπσον στο “Braveheart”».

   

 


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2023, 10:53

ΠΗΓΗ