Η Scout LaRue Willis κοινοποίησε ένα συγκινητικό βίντεο με τον πατέρα της Bruce Willis, καθώς η οικογένεια τους μαζεύτηκε για τον εορτασμό της Ημέρας των Ευχαριστιών. Στο βίντεο, το οποίο ανέβηκε στο Instagram Story της, η Scout άπλωσε το χέρι της για τον πατέρα της και εκείνη έλαμψε όταν εκείνος έβαλε το χέρι του πάνω στο δικό της. Έπειτα έσφιξε το χέρι της γύρω από το δικό του δυνατά. Βάζοντας λεζάντα στο βίντεο, η Σκάουτ έγραψε: «Ο δικός μου άνθρωπος».

Η φωτογραφία περιείχε την πρώην σύζυγο του Bruce, Demi Moore, με την οποία πήρε διαζύγιο το 2000

Το «δίδυμο» γιόρτασε την Ημέρα των Ευχαριστιών με την πολυπληθή οικογένειά του. Η σύζυγος του Bruce, Emma Heming Willis, κοινοποίησε επίσης, ένα στιγμιότυπο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς πέρασαν λίγο όμορφο χρόνο μαζί.

«Σας εύχομαι, σε όλους, μια χαρούμενη Ημέρα των Ευχαριστιών»

Η φωτογραφία περιείχε την πρώην σύζυγο του Bruce, Demi Moore, με την οποία πήρε διαζύγιο το 2000. Το ζευγάρι εξακολουθεί να είναι πολύ καλοί φίλοι και μοιράζονται τρία κοινά παιδιά – την Scout, την Tallulah Willis, 29 ετών, και την Rumer Willis, 35 ετών. Και τα τρία παιδιά βρίσκονταν στις εορταστικές εκδηλώσεις.

Επίσης, στη φωτογραφία ήταν και τα δύο παιδιά του Bruce με την Emma – η 11χρονη Mabel και η 9χρονη Evelyn. Ως λεζάντα για την ανάρτηση, η Emma έγραψε: Η Έμμα είναι πολύ ευτυχισμένη: «Είμαι ευγνώμων και περήφανη που γνωρίζω αυτό το μέγεθος της αγάπης. Σας εύχομαι, σε όλους, μια χαρούμενη Ημέρα των Ευχαριστιών».

*Με πληροφορίες από: mirror.com

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ