Στο χριστουγεννιάτικο bazaar που διοργάνωσε ο σύλλογος γονέων του ΚΕΘΕΑ στη Στοά Κοραή, στο κέντρο της Αθήνας, βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου ο Στέφανος Κασσελάκης, μαζί με τον σύντροφό του, Τάιλερ, και την σκυλίτσα τους Φάρλι.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με τον σύντροφό του στους πάγκους του bazaar του ΚΕΘΕΑ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συνομίλησε με τους παρευρισκόμενους και πέρασε από όλους τους πάγκους με τα προϊόντα του bazaar, με τα οποία ο σύλλογος γονέων ευελπιστεί να στηρίξει και οικονομικά το έργο του ΚΕΘΕΑ για την απεξάρτηση.

«Δεν σας αναγνωρίζω, μπορείτε να αποχωρήσετε», έλεγε την Παρασκευή ο Κασσελάκης στον διορισμένο πρόεδρο του ΚΕΘΕΑ

Ο Στέφανος Κασσελάκης συνομιλεί με κόσμο στο bazaar του ΚΕΘΕΑ

Η στήριξη Κασσελάκη στο ΚΕΘΕΑ και το επεισόδιο με τον πρόεδρο

Υπενθυμίζεται ότι, μία ημέρα νωρίτερα, ο Στέφανος Κασσελάκης πραγματοποίησε συνάντηση με τους εργαζόμενους του ΚΕΘΕΑ, όπου είχε και ένα… «θερμό» επεισόδιο με τον πρόεδρο του Κέντρου, καθώς εμφανίστηκε στη συνάντηση «απρόσκλητος», προκαλώντας την αντίδραση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Σήμερα με κάλεσαν οι εργαζόμενοι, γονείς, επιστήμονες πεδίου, να ακούσω τα πραγματικά προβλήματα. Ο διοικητής εμφανίστηκε απρόσκλητος να πει το κυβερνητικό ποίημα: ‘Όλα πάνε καλά’», σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας χαρακτηριστικά «δεν τον αναγνωρίζω ούτε πρακτικά ούτε ηθικά, δε νομιμοποιώ με την παρουσία μου το πραξικόπημα Μητσοτάκη στο ΚΕΘΕΑ. Το ΚΕΘΕΑ επιτελεί ένα τεράστιο έργο απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης στη χώρα μας. Είναι αδιανόητο να είναι κυβερνητικά ελεγχόμενο».

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ