Ο ηθοποιός των ταινιών της Marvel, Τζέρεμι Ρένερ, δήλωσε ότι το γεγονός ότι γνωρίζει ότι έχει «πολλά για τα οποία πρέπει να παλέψει» τον βοήθησε να αντεπεξέλθει στα επακόλουθα του ατυχήματος με το εκχιονιστικό μηχάνημα πριν από ένα χρόνο.

«Πέρασα να δω παιδιά/υπερήρωες, νοσηλευτές και προσωπικό στο νοσοκομείο Renown», έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ο 52χρονος Ρένερ βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση αφού έσπασε περισσότερα από 30 οστά, όταν παρασύρθηκε κατά λάθος από το δικό του εκχιονιστικό μηχάνημα, την Πρωτοχρονιά του 2022.

«Είμαι αρκετά πεισματάρης»

Ο ίδιος δήλωσε στο CNN: «Είμαι τόσο τυχερός που είχα τόσα πολλά πράγματα για τα οποία ήθελα να ζήσω, έχω μια τεράστια οικογένεια, μια 10χρονη κόρη».

Η μόνη επιλογή που έδωσε στον εαυτό του ήταν να «γίνει καλά».

«Θα είχα απογοητεύσει και θα είχα πραγματικά χαλάσει τις ζωές πολλών ανθρώπων αν είχα πεθάνει», δήλωσε ο ηθοποιός, ο οποίος υποδύεται τον Hawkeye στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel.

Μίλησε στο CNN για το τραύμα που υπέστη ο «φτωχός ανιψιός» του που είδε να τον πατάνε, λέγοντας: «Του δημιούργησα, ξέρετε, εικόνες που δεν θα μπορέσει ποτέ να ξεπεράσει»

«Είμαι επίσης αρκετά πεισματάρης, υπάρχουν πολλά για τα οποία πρέπει να παλέψω και η ανάρρωση ήταν μονόδρομος στο μυαλό μου».

«Φτωχός ανιψιός»

Το ατύχημα συνέβη κατά τη διάρκεια της πρωτοχρονιάτικης καταιγίδας που έπληξε τις ΗΠΑ, προκαλώντας σφοδρές χιονοπτώσεις σε πολλές πολιτείες.

Ο Ρένερ χρησιμοποίησε το εκχιονιστικό του για να απεγκλωβίσει τον ανιψιό του που οδηγούσε αυτοκίνητο, αλλά είχε κολλήσει στο χιόνι κοντά στο σπίτι του.

Έσυρε με επιτυχία το αυτοκίνητο, αλλά όταν βγήκε έξω, το εκχιονιστικό άρχισε να κινείται ενώ ήταν χωρίς επιτήρηση, δήλωσε τότε ο σερίφης της κομητείας Washoe, Darin Balaam.

Ο Ρένερ προσπαθούσε να επιστρέψει στη θέση του οδηγού για να το σταματήσει, όταν το εξαιρετικά μεγάλο μηχάνημα τον πάτησε, πρόσθεσε ο κ. Balaam.

Ο ηθοποιός διακομίστηκε με αεροπλάνο σε νοσοκομείο στο Ρίνο της Νεβάδα και παρέμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Μίλησε στο CNN για το τραύμα που υπέστη ο «φτωχός ανιψιός» του που είδε να τον πατάνε, λέγοντας: «Του δημιούργησα, ξέρετε, εικόνες που δεν θα μπορέσει ποτέ να ξεπεράσει».

Πρόσθεσε όμως: «Ξέρω ότι η θεραπεία μου θα ήταν θεραπεία γι’ αυτόν», καθώς και για άλλους κοντινούς του ανθρώπους που επηρεάστηκαν από το ατύχημα, όπως η κόρη του.

Ευγνωμοσύνη

Στις ιστορίες του στο Instagram, ο Ρένερ μοιράστηκε μια εικόνα που τον δείχνει να αγκαλιάζει τον ανιψιό του αφού μίλησε στο CNN και έγραψε: «Αγάπη μετά τη συνέντευξη από τον γλυκό μου ανιψιό που βοήθησε να σωθεί η ζωή μου».

Ο Ρένερ πρόσφατα επισκέφθηκε το νοσοκομείο που τον περιέθαλψε για να ευχαριστήσει το προσωπικό.

«Πέρασα να δω παιδιά/υπερήρωες, νοσηλευτές και προσωπικό στο νοσοκομείο Renown», έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Εκφράζοντας τα σέβη μου και γιορτάζοντας την αγάπη, τη ζωή και τις ευλογίες που φέρνει σε όλους μας. Ευχαριστώ εσάς και αυτή την κοινότητα που με κρατήσατε εδώ. Σας είμαι για πάντα υπόχρεος και είμαι γεμάτος ευγνωμοσύνη».

*Με πληροφορίες από BBC



ΠΗΓΗ