Στη μέση μιας έντονης αντιπαράθεσης με διαδηλωτές κατά του Ισραήλ βρέθηκε ο ηθοποιός Alec Baldwin τη Δευτέρα στη Νέα Υόρκη.

Στα πλάνα που κατέγραψαν οι κάμερες ο ηθοποιός φαίνεται να κυκλώνεται από τον κόσμο που ζητούσε να μάθει αν υποστηρίζει την Παλαιστίνη ή το Ισραήλ.

Οι αστυνομικοί ήγαν γύρω του καθώς προσπαθούσε να μπει σε ένα κτίριο, με τον Alec Baldwin να προσπαθεί να αγνοήσει τα σχόλια των διαδηλωτών.

«Υποστηρίζω την ειρήνη για τη Γάζα» είπε στους διαδηλωτές ο Alec Baldwin.

Η απάντησή του εξόργισε τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί γύρω του, με τους διαδηλωτές να τον βρίζουν και να προσπαθούν να τον πλησιάσουν.

«Κλείσε το γαμ@@@νο στόμα σου, δεν ντρέπεσαι καθόλου» του φώναξε ένας από τους διαδηλωτές, με άλλον να του φωνάζει «άντε γαμ@@@».

Σε ένα άλλο σύντομο κλιπ που δημοσιεύτηκε στο Twitter, ο Alec Baldwin βρέθηκε ξανά σε αντιπαράθεση όταν ένας διαδηλωτής τον ρώτησε για τη στάση του στον πόλεμο Ισραήλ – Χαμάς.

«Είσαι δολοφόνος»

«Επειδή είμαι στο Χόλιγουντ;» απάντησε ενώ έσπρωχνε ελαφρά τον άγνωστο άντρα. «Κάνεις ηλίθιες ερωτήσεις. Κάνε μου μια έξυπνη ερώτηση» του είπε χαρακτηριστικά.

Ο ηθοποιός δεν άφησε τον τελευταίο λόγο στο πλήθος, φωνάζοντας «σκάσε» ενώ έφευγε.

Οι διαδηλωτές τον επέκριναν και για το γεγονός πως στην ταινία Rust πυροβόλησε και σκότωσε την κινηματογραφίστρια Halyna Hutchins.

«Σκότωσες κάποιον όμως σωστά; Είσαι δολοφόνος» του είπε άλλος διαδηλωτής σύμφωνα με το PageSix.

Υπενθυμίζεται πως οι κατηγορίες εναντίον του ηθοποιού για ανθρωποκτονία από αμέλεια αποσύρθηκαν τον Απρίλιο.

Μια πηγή ανέφερε ότι ο ηθοποιός δεν σκόπευε να εμπλακεί στη διαδήλωση καθώς βρέθηκε στο σημείο για ένα μάθημα υποκριτικής.

«Δεν είχε σκοπό να πάει στη διαμαρτυρία και δεν συμμετείχε με κανέναν τρόπο. Τον προσέγγισαν επιθετικά και επανειλημμένα. Η αστυνομία παρενέβη για να αποφευχθεί περαιτέρω σύγκρουση και να μπορέσει να φτάσει στο μάθημα με ασφάλεια», σημείωσε πηγή στη HuffPost.



ΠΗΓΗ