Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 4 Μαρτίου 2023, 21:42

Tην τελευταία του πνοή άφησε το Σάββατο ο πατέρας του Παντελή Παντελίδη, Σταύρος, ο οποίος το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ έπειτα από αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Τη δυσάρεστη είδηση για τον θάνατο του πατέρα του αείμνηστου τραγουδιστή έκανε γνωστή ο Χάρης Λεμπιδάκης, ο οποίος διατηρεί στενούς δεσμούς με την οικογένεια, με ανάρτησή του στο Twitter.

«Έφυγε πριν από λίγο από τη ζωή ο πατέρας του του Παντελή Παντελίδη, Σταύρος. Νοσηλευόταν για μεγάλο διάστημα στο νοσοκομείο», έγραψε στο τιτίβισμά του ο δημοσιογράφος.

Ο θάνατος του Σταύρου Παντελίδη σκόρπισε θλίψη στη Νέα Ιωνία, καθώς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία.

O πατέρας του Παντελή Παντελίδη υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο ενώ κοιμόταν το βράδυ της 14ης Ιανουαρίου.

Οι δικοί του άνθρωποι, ανακάλυψαν τη σοβαρότητα της κατάστασης το πρωί της επόμενης ημέρας, μεταφέροντάς τον εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Έκτοτε ο Σταύρος Παντελίδης νοσηλευόταν σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στο ΚΑΤ.

Ήταν υπό μηχανική υποστήριξη μέχρι το Σάββατο, όταν και άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Υπενθυμίζεται ότι για αυτόν τον λόγο ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, το μικρότερο παιδί της οικογένειας, έχει διακόψει τις εμφανίσεις του με τον Λευτέρη Πανταζή και τον Χρήστο Δάντη, για να βρίσκεται κοντά στον αγαπημένο του πατέρα.


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 4 Μαρτίου 2023, 21:57



ΠΗΓΗ