Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023, 13:45

Στα Επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας διακομίστηκε ένα κοριτσάκι 2,5 ετών – Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε το μόλις εννέα μηνών αδελφάκι του.

Το τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 12:00′  το μεσημέρι στη συμβολη των οδών Καραΐσκάκη και Ιωαννίνων στη Λαμία, όταν η οδηγός του τζιπ βγαίνοντας από το στενό δρομάκι (οδός Ιωαννίνων) παραβίασε το STOP και «εμβόλισε» το λευκό Renault που κατέβαινε κανονικά την οδό Καραΐσκάκη.

Στο λευκό Renault επέβαινε μια οικογένεια από τη Λαμία. Οδηγούσε ο πατέρας ο οποίος φυσικά δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Από τη σύγκρουση άνοιξαν οι αερόσακοι και ευτυχώς τα δυο μικρά παιδιά ήταν δεμένα όπως έπρεπε στα πίσω καθισματάκια τους.

Ωστόσο το 2,5 ετών κοριτσάκι διακομίστηκε προληπτικά με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Λαμίας μαζί με τη μητέρα του για τις απαραίτητες εξετάσεις, ενώ το μόλις εννέα μηνών αγοράκι της οικογένειας ευτυχώς δεν χτύπησε.

Η οδηγός του τζιπ ισχυρίστηκε ότι δεν είχε ορατότητα λόγω των παράνομα παρκαρισμένων αυτοκινήτων στις γωνίες.

Η Τροχαία Λαμίας εξετάζει τις ακριβείς συνθήκες της σύγκρουσης, που ευτυχώς δεν είχε σοβαρές επιπτώσεις για την οικογένεια που επέβαινε στο λευκό ΙΧ.

Δείτε και φωτογραφίες από το σημείο του τροχαίου.

Πηγή: lamiareport.gr


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023, 13:45

ΠΗΓΗ