Παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου και χωρίς άλλα προβλήματα (πλην του Πούχατς που ταλαιπωρείται από ίωση κι απουσίασε ξανά), ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου (1/4) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αυριανού (Κυριακή 2/4, 18:00) αγώνα με τον Βόλο στη Λεωφόρο, για τη 2η αγωνιστική των play off.

Ο ιδιοκτήτης του ποδοσφαιρικού «τριφυλλιού», παρακολούθησε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης στο «Γ. Καλαφάτης» και είχε και μία σύντομη κουβέντα με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, δείχνοντας το πνεύμα συσπείρωσης που επικρατεί στον Παναθηναϊκό πριν απ’ την τελική ευθεία της σεζόν, όπου θα κριθεί η μάχη του τίτλου.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση και ασκήσεις 5-2, συνέχισαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή του αγώνα με τον Βόλο, έχοντας πλέον απόλυτα έτοιμους και διαθέσιμους τους Ιωαννίδη, Κουρμπέλη και Σπόραρ.

Στην αποστολή του «τριφυλλιού» περιλαμβάνονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Καμπετσής.

Ο Τσόκαϊ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε στον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ.

ΠΗΓΗ