Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 8 Μαΐου 2023, 14:53

Επιμέλεια: Θάνος Κυλάφης

 

Το Pritchett Canyon βρίσκεται στο Moab της Utah στις Η.Π.Α. και είναι ένα μονοπάτι που είναι γνωστό για τα εκπληκτικά τοπία του καθώς και για τη δυσκολία διάσχισής του ακόμα και από τους πιο σκληροτράχηλους αναβάτες στον κόσμο. Οι τεράστιοι βράχοι, το χαλίκι, και τα στενά περάσματα μιας διαδρομής που με τα βίας χωράει μια μοτοσυκλέτα είναι όλα παρόντα. Στο βίντεο πολλές φορές οι αναβάτες φτάνουν στα όρια ή και αποτυγχάνουν να περάσουν από ορισμένα σημεία όρθιοι, αλλά με τη βοήθεια των υπολοίπων η περιπέτεια συνεχίζεται.


Η ομάδα έφτασε τελικά σε μια πινακίδα που έλεγε «Προσοχή, τα επόμενα τέσσερα μίλια είναι πολύ πιο δύσκολα από οτιδήποτε έχετε περάσει μέχρι τώρα. Οι ζημιές στον κορμό της μοτοσυκλέτας, οι ανατροπές και τα σπασμένα μέρη του οχήματος είναι κοινά. Οι ειδικές δεξιότητες οδήγησης είναι απαραίτητες για το Pritchett Canyon. Τέλος, αυτό ΔΕΝ είναι ένα βιώσιμο κόψιμο δρόμου».

Μέχρι στιγμής, το μονοπάτι σαφώς δεν ήταν ούτως ή άλλως ένας χαλαρός περίπατος, ούτε είναι κάτι που φαίνεται έστω και εξ αποστάσεως ασφαλές, αλλά το να βλέπεις μια τέτοια ταμπέλα, που αναφέρει ότι από εδώ χειροτερεύει είναι σίγουρα ένα αποθαρρυντικό σημάδι. Το βίντεο τελειώνει εκεί, οπότε είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι η ομάδα γύρισε πίσω και δεν προχώρησε στο υπόλοιπο μονοπάτι.

 

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 8 Μαΐου 2023, 14:53

ΠΗΓΗ