Εκείνο που ίσως μερικοί δεν γνωρίζουν, είναι πως ο Aλ Φαγέντ είχε σχέση με μια άλλη γυναίκα λίγο πριν μαθευτεί η σχέση του με την Νταϊάνα – και σύμφωνα με πληροφορίες επρόκειτο να παντρευτούν.

Η Κέλι Φίσερ είναι κτηματομεσίτρια και πρώην μοντέλο που συνεργάστηκε με μεγάλες εταιρείες όπως η Armani και η Calvin Klein. Γεννηθείσα το 1967, μεγάλωσε στο Λούισβιλ του Κεντάκι των ΗΠΑ για τα πρώτα οκτώ χρόνια της ζωής της. Η οικογένεια της άλλαζε συχνά τόπο διαμονής λόγω της εργασίας του πατέρα της ως αντιπρόεδρος μιας διεθνούς εταιρείας.

Aποκάλυψε ότι φύλαξε το δαχτυλίδι αρραβώνων του Ντόντι ως ενθύμιο του κοινού τους βίου

Ως έφηβη, η Κέλι εγκαταστάθηκε στο Τορόντο του Οντάριο και στην ηλικία των 16 ετών άρχισε να εργάζεται ως μοντέλο.

Η Φίσερ γνωρίστηκε με τον Αιγύπτιο παραγωγό ταινιών Ντόντι Αλ Φαγιέντ στο Παρίσι το καλοκαίρι του 1996. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Φλεβάρη του 1997 και σύμφωνα με την Κέλι θα μετακόμιζαν σε μια έπαυλη στο Μαλιμπού που είχε αγοράσει ο Ντόντι, για να μείνουν ως ζευγάρι.

«Το φιλί»

Η ημερομηνία του γάμου τους είχε οριστεί για τις 9 Αυγούστου 1997 και η Κέλι ήταν τόσο προσηλωμένη στο μέλλον της με τον Ντόντι που υποστηρίζει ότι πείστηκε από τον μέλλοντα σύζυγο της να εγκαταλείψει την καριέρα της, εισπράττοντας ως αντάλλαγμα ένα «χρηματικό βοήθημα 2.000 λιρών την ημέρα».

Όμως, το πρώην ζευγάρι δεν ανέβηκαν ποτέ στα σκαλιά της εκκλησίας, καθώς η Κέλι, η οποία ήταν 30 ετών τότε, ισχυρίζεται ότι ο Ντόντι την παράτησε τηλεφωνικά στις 7 Αυγούστου 1997 – την ημέρα που η σχέση του με την πριγκίπισσα Νταϊάνα απασχόλησε για πρώτη φορά την επικαιρότητα. Στη συνέχεια ο Ντόντι χώρισε οριστικά από τη Φίσερ λόγω της σχέσης του με την Νταϊάνα.

Η πρώτη φωτογραφία του Ντόντι και της Νταϊάνα που κυκλοφόρησε στον Τύπο ήταν μια θολή λήψη που ονομάστηκε «Το φιλί». Το στιγμιότυπο, που τραβήχθηκε από έναν Ιταλό παπαράτσι με τη χρήση τηλεφακού, έδειχνε τον Ντόντι και τη Νταϊάνα να αγκαλιάζονται στο γιοτ Jonikal στα ανοιχτά του Σεν Τροπέ.

O πόνος της έγινε μεγαλύτερος εξαιτίας του πατέρα του Ντόντι, Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ, ο οποίος πέθανε τον Σεπτέμβριο του 2023, διαψεύδοντας ότι ο γιος του ήταν ποτέ αρραβωνιασμένος μαζί της και κατηγορώντας την ότι ήταν «χρυσοθήρας»

Η εικόνα αγοράστηκε για 300.000 λίρες από μια κυριακάτικη εφημερίδα, αλλά, συνολικά, οι εικόνες από τις εν λόγω διακοπές πωλήθηκαν για περισσότερα από 3 εκατομμύρια λίρες σε όλο τον κόσμο.  Η Κέλι βρίσκονταν στην πραγματικότητα στο Σεν Τροπέ την εποχή που τραβήχτηκε η φωτογραφία του φιλιού, καθώς διέμενε σε ένα άλλο γιοτ της οικογένειας Φαγιέντ.

Αφού κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες, γύρισε στην Καλιφόρνια και εμφανίστηκε με δάκρυα στα μάτια σε συνέντευξη Τύπου, όπου ο δικηγόρος της γνωστοποίησε ότι σχεδιάζει να μηνύσει τον Ντόντι.

Αργότερα η Κέλι έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη σε μια εφημερίδα, υποστηρίζοντας ότι ο Ντόντι ήταν ένας «άχρηστος στο κρεβάτι» και ότι της έδωσε μια επιταγή 100.000 λιρών, η οποία ήταν ακάλυπτη.

Στο τώρα

Η Κέλι πλέον κατοικεί στο Άικεν της Νότιας Καρολίνας.

Το πρώην μοντέλο μίλησε για τις επιπτώσεις που είχε πάνω της η υπόθεση του 1997, αναφέροντας «Μέσα σε τρεις εβδομάδες πηγαίνεις από το να είσαι αρραβωνιασμένη με τον Ντόντι στο να σε εγκαταλείψει για την πιο διάσημη, πανέμορφη γυναίκα στον κόσμο και στο τέλος να πεθαίνουν όλοι τους». «Μέσα σε τρεις εβδομάδες. Αυτό ήταν απλά φρικτό. Ήμουν πολύ νεαρή. Ήταν πολύ άσχημο».

Έχει επίσης πει ότι ο πόνος της έγινε μεγαλύτερος εξαιτίας του πατέρα του Ντόντι, Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ, ο οποίος πέθανε τον Σεπτέμβριο του 2023, διαψεύδοντας ότι ο γιος του ήταν ποτέ αρραβωνιασμένος μαζί της και κατηγορώντας την ότι ήταν «χρυσοθήρας».

H Φίσερ δήλωσε στην εφημερίδα The Sun: «Η μεγαλύτερη στενοχώρια που ένιωσα ποτέ, ποτέ – ποτέ – ήταν όταν πέθανε η Νταϊάνα και ο Ντόντι(…)Αυτό ήταν πάρα πολύ για μένα, ήταν εξαιρετικά σκληρό».

Επίσης αποκάλυψε ότι φύλαξε το δαχτυλίδι αρραβώνων του Ντόντι ως ενθύμιο του κοινού τους βίου.

Εξέφρασε τη συμπόνια της για τους γιους της Νταϊάνα, τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τον πρίγκιπα Χάρι, λέγοντας: «Έχω μια κόρη σήμερα και δεν μπορώ να φανταστώ τι θα συνέβαινε αν είχα φύγει ξαφνικά. Δεν μπορώ να φανταστώ τι πρέπει να ένιωσαν αυτά τα αγόρια».

*Με πληροφορίες από the sun | Κεντρική φωτογραφία θέματος: Daniel Escale | Netflix | Τhe Crown



ΠΗΓΗ