Λίγες ώρες απομένουν για τη στιγμή που ανοίξουν οι κάλπες των ευρωεκλογών, με τους πολιτικούς αρχηγούς να περνούν στιγμές χαλάρωσης με δημοσιογράφους και τις οικογένειές τους.

Η πλειονότητα των πολιτικών αρχηγών θα ασκήσει το πολιτικό δικαίωμα τους στην Αθήνα, ωστόσο υπάρχουν και αυτοί που θα ψηφίσουν στον τόπο καταγωγής τους.

Πού θα ψηφίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Συγκεκριμένα, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στο 91ο εκλογικό τμήμα στις 10:20, στο 21ο Γενικό Λύκειο Αθηνών, επί της οδού Ταϋγέτου 60.

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10:00, στο 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς, στο 308ο εκλογικό τμήμα, επί της οδού Λεβίδου 42.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα για τις Ευρωεκλογές στις 10:00 στο Δημοτικό σχολείο Εκάλης, στη συμβολή των οδών Δεκελείας και Φασιδέρη.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής θα ψηφίσει στις 10:00 στο εκλογικό τμήμα 164 που βρίσκεται στο 13ο δημοτικό σχολείο Ηρακλείου, επί της οδού Κανάρη 40, στην Κρήτη.

Ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 11:00 στο 404ο εκλογικό τμήμα του δήμου Νέας Ιωνίας που βρίσκεται στο 2ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας.

Ο Αλέξης Χαρίτσης θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στην Καλαμάτα.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10:00, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πανοράματος Θεσσαλονίκης.

Τέλος, ο πρόεδρος του κόμματος Δημοκράτες Ανδρέας Λοβέρδος θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 133ο δημοτικό σχολείο Αθήνας στην Κυψέλη



ΠΗΓΗ