Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του ξαφνικού θανάτου του ηθοποιού Carl Weathers και ο συμπρωταγωνιστής του στο Rocky Σιλβέστερ Σταλόνε τον αποχαιρετά με ένα συγκινητικό μήνυμα.

Ο ξαφνικός θάνατος του Carl Weathers βύθισε στη θλίψη τον κόσμο του Χόλιγουντ, με τον Σιλβέστερ Σταλόνε να στέλνει το δικό του ξεχωριστό αντίο στον ηθοποιό.

Apollo, συνέχισε να χτυπάς

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε προσπαθεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του, σημειώνοντας πως οφείλει τόσα πολλά για την καριέρα του και την επιτυχία του στον Carl Weathers.

Ανέφερε πως ο Carl Weathers είχε έναν μαγνητισμό και ενέργεια που τον έκανε τόσο ξεχωριστό. Ειδικά για το Rocky και τις συνέχειές του. «Σήμερα είναι μια πολύ λυπηρή μέρα για μένα» σημειώνει αρχικά ο διάσημος ηθοποιός.

«Μου άλλαξες τη ζωή προς το καλύτερο»

Από την πρώτη τους συνάντηση, ο Σιλβέστερ Σταλόνε σημείωσε ότι ήξερε ότι αυτός ο άνθρωπος είναι αστέρι.

Το βίντεο με το συγκινητικό αντίο του Σιλβέστερ Σταλόνε γυρίστηκε μπροστά από τον διάσημο πίνακα που αναπαριστά το τέλος του Rocky III.

«Apollo, συνέχισε να χτυπάς» σημείωσε ο Σιλβέστερ Σταλόνε κλείνοντας για τον Carl Weathers. «Χάσαμε έναν θρύλο εχθές. Η ζωή μου άλλαξε προς το καλύτερο την ημέρα που γνώρισα τον Carl Weathers. Αναπαύσου με δύναμη» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σιλβέστερ Σταλόνε.

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ