Ένα αποτρόπαιο έγκλημα σημειώθηκε στη Ρωσία, με δράστη έναν 37χρονο, ο οποίος φέρεται να σκότωσε μέσα σε ένα 48ωρο δύο ιερόδουλες, επειδή δεν κατάφερε να αποδώσει σεξουαλικά μαζί τους.

Μάλιστα, το δεύτερο θύμα το επισκέφθηκε μετά τον πρώτο φόνο, με σκοπό να χαλαρώσει, κάτι που ωστόσο δε συνέβη ποτέ. Αντιθέτως βγήκε εκτός ελέγχου καθώς δέχτηκε αρνητικά σχόλια από την εκδιδόμενη γυναίκα.

Τα θύματά του είναι η 40χρονη Olga Vorobyova, η οποία βρέθηκε αποκεφαλισμένη κοντά σε ένα ξενοδοχείο όπου φέρεται πως συναντήθηκε με τον δράστη, και η 25χρονη Vlada Skitskaya, η οποία πιστεύεται ότι δολοφονήθηκε μία ημέρα αργότερα στο διαμέρισμα που είχε νοικιάσει στη Μόσχα.

Το δεύτερο θύμα πρόλαβε να ειδοποιήσει έναν φίλο της

Η Vlada Skitskaya (αριστερά) και η Olga Vorobyova

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Skitskaya κατά τη διάρκεια της επίθεσης εναντίον της, είχε καταφέρει να καλέσει έναν φίλο της και να του πει ότι ένας πελάτης προσπαθεί να την σκοτώσει.

Προσπάθησε να την αποκεφαλίσει

Οι κραυγές της για βοήθεια ακούστηκαν επίσης από τους γείτονες. Κλήθηκε η Αστυνομία, αλλά όταν έφτασε η 25χρονη είχε πεθάνει από τα πολλαπλά τραύματά της.

Υπήρχαν σημάδια απόπειρας αποκεφαλισμού, σύμφωνα με αναφορές.

Ο ύποπτος είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα από τη φυλακή, αφού είχε φυλακιστεί το 2010 για τη δολοφονία δύο ακόμη ιερόδουλων.

Η Εισαγγελία της Μόσχας επιβεβαίωσε την Κυριακή ότι εξετάζει την πρόσφατη δολοφονία δύο γυναικών, χωρίς να δώσει λεπτομέρειες εκτός από το ότι μια 25χρονη γυναίκα υπέστη τραύματα από μαχαίρι κατά τη διάρκεια διαμάχης σε κατοικία στη δυτική Μόσχα.

Ο 37χρονος άνδρας εμφανίστηκε στο δικαστήριο μετά τη σύλληψή του και κρίθηκε προφυλακιστέος.



ΠΗΓΗ