Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2023, 21:42

Θέση για το «ναυάγιο» της μετακίνησης του Κένεντι στον Ολυμπιακό πήρε την Τετάρτη η Βαγιαδολίδ.

Η ισπανική ομάδα, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, στρέφεται εναντίον των Πειραιωτών, τονίζοντας ότι αθέτησαν τη μεταξύ τους συμφωνία, ενώ παράλληλα επισημαίνουν ότι έδωσαν ψευδείς λόγους για αυτό!

Υπενθυμίζεται ότι ο Κένεντι αφίχθη το βράδυ του Σαββάτου στη χώρα μας κι ενώ όλα έδειχναν πως ο παίκτης θα υπέγραφε στους «ερυθρόλευκους», αφού πέρασε τον καθιερωμένο ιατρικό έλεγχο, «κόπηκε» στα εργομετρικά και ιατρικά, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στην Ισπανία. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ρεαλ Βαγιαδολίδ:

«Η Ρεάλ Βαγιαδολίδ εκφράζει δημόσια τη δυσφορία της με την ΠΑΕ Ολυμπιακός λόγω της διαχείρισης της κολοβωμένης υπογραφής του ποδοσφαιριστή μας Ρόμπερτ Κένεντι. Με τα πάντα συμφωνημένα μεταξύ των συλλόγων και με την άδεια της οντότητας της μπλανκιβιολέτας, ο Βραζιλιάνος επιθετικός ταξίδεψε στην Ελλάδα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να επισημοποιήσει την αποστολή του μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν. Ο ελληνικός σύλλογος, χωρίς να προσκομίσει αποδεδειγμένα στοιχεία ή δικαιολογητικά, αθέτησε μονομερώς τη δέσμευση και ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν σωματικά ικανός να παίξει ποδόσφαιρο.

Αυτή η δήλωση είναι εντελώς ασεβής και στερείται αλήθειας. Είναι μια ανεύθυνη και αβάσιμη επίθεση εναντίον του Kenedy, του ιδρύματος, των επαγγελματιών μας και των πρωτοκόλλων υγείας και απόδοσης.

Ο Κένεντι πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις μετά τις διακοπές χωρίς προβλήματα, έχει προπονηθεί τακτικά υπό τις εντολές του Pezzolano, έπαιξε 45 λεπτά στο πρώτο φιλικό της preseason εναντίον της CD Leganés και παρουσιάζει σωματικές και ιατρικές αξίες εντός του φυσιολογικού εύρους, με πλήρη ικανότητα να φτάσει στο μέγιστη φυσική απόδοση ως επαγγελματίας. Ακόμη και σήμερα (2 Αυγούστου), κατά την επιστροφή του στη Βαγιαδολίδ, ο χώρος Υγείας και Απόδοσης του Συλλόγου επανέλαβε τις εξετάσεις και τα αποτελέσματα ήταν και πάλι ικανοποιητικά, χωρίς να συμπίπτουν με κανέναν από τους ισχυρισμούς της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Πιστεύουμε ότι αυτή η κατάσταση οφείλεται σε κάποια εσωτερική πολιτική διαδικασία του ελληνικού συλλόγου, που προσπάθησε να την καλύψει με έναν αβάσιμο ισχυρισμό περί φυσικής κατάστασης. Κατά συνέπεια, η Ρεάλ Βαγιαδολίδ θα καταθέσει επίσημη καταγγελία για να ζητήσει επίσημες εξηγήσεις από την ΠΑΕ Ολυμπιακός».


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2023, 21:49

ΠΗΓΗ