Σοκαριστικό βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου όπου δείχνει την στιγμή που μια γυναίκα βάζει φωτιά στον σύζυγό της και να τον καίει ζωντανό. Το περιστατικό συνέβη σε ένα ιχθυοπωλείο στο Ρίο ντε Τζανέιρο και καταγράφηκε σε υλικό από κάμερα ασφαλείας, τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου.

Το θύμα, που αναγνωρίστηκε ως ο 50χρονος André Chapeta, περιλούστηκε με εύφλεκτο υγρό από τη σύζυγό του, Ana Maria Paixão, η οποία στη συνέχεια του έβαλε φωτιά με έναν αναπτήρα, με αποτέλεσμα ο Chapeta να τυλιχθεί στις φλόγες. Το τρομακτικό βίντεο δείχνει τον Chapeta να τρέχει μέσα στο κατάστημα ενώ καιγόταν ζωντανός.

Υπέκυψε στα τραύματά του

Παρά τη διάσωσή του από τους πυροσβέστες και τη διακομιδή του στο νοσοκομείο Getúlio Vargas, ο Chapeta υπέκυψε στα τραύματά του τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου. Τα εγκαύματά του ήταν καθολικά με αποτέλεσμα να υποκύψει.

Το κίνητρο πίσω από αυτή τη φρικιαστική πράξη παραμένει ασαφές. Μετά το περιστατικό, η Ana Maria οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, αλλά παραμένει ανεπιβεβαίωτο αν έχει συλληφθεί.

Δείτε το βίντεο:

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ