Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών για την υπόθεση θανάτου του 20χρονου ναυαγοσώστη από την Αλβανία που κατέρρευσε αφήνοντας την τελευταία του πνοή το απόγευμα της Τρίτης στις Καλύβες Αποκορώνου στα Χανιά.

Στην Ασφάλεια Χανίων, που έχει αναλάβει την προανάκριση για την υπόθεση, προσήχθησαν τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 5 άτομα – δύο 24χρονοι Έλληνες, ένας Γεωργιανός, ένας Βούλγαρος και ένας Ρουμάνος.

Οι τρεις τελευταίοι, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς δεν προέκυψαν στοιχεία που να τους εμπλέκουν στο άγριο επεισόδιο.

Όπως αναφέρει το Cretalive.gr, το νεαρό θύμα δέχθηκε κλωτσιές και μπουνιές ενώ δεν φαίνεται να έχει χρησιμοποιηθεί αιχμηρό αντικείμενο στη διάρκεια του καβγά.

Κατάφερε να τους ξεφύγει αλλά μετά από λίγο κατέρρευσε

Ήδη, έχει παραγγελθεί νεκροψία-νεκροτομή για να προσδιοριστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του και να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες που οδήγησαν εκεί.

Ο καβγάς στήθηκε στην Πλατεία των Καλύβων. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων ο άτυχος νέος κάποια στιγμή κατάφερε να ξεφύγει, περπάτησε σε άσχημη κατάσταση μέχρι την πλατεία όπου και κατέρρευσε.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων, όμως παρά τις προσπάθειες των ιατρών, δεν κατέστη δυνατό να ανακτήσει τις αισθήσεις του και τελικά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι δύο Έλληνες για την ώρα κρατούνται για τις σωματικές βλάβες που προκλήθηκαν από τον καβγά ενώ ανάλογα με τα πορίσματα της νεκροψίας-νεκροτομής δεν αποκλείεται να κατηγορηθούν για ανθρωποκτονία.

Δείτε το σημείο του καβγά:

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ