Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 13 Μαΐου 2023, 22:40

Την προετοιμασία του ενόψει του τελευταίου αγώνα πρωταθλήματος για τη σεζόν 2022-23, ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ.

Οι «ασπρόμαυροι» υποδέχονται στην Τούμπα (Κυριακή 14/5, 20:00), στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής των Play Off του πρωταθλήματος της Super League, τον Ολυμπιακό, θέλοντας τη νίκη και μόνο αυτή ώστε να τερματίσουν στην τρίτη θέση, «κλειδώνοντας» το εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League.

Όπως συνηθίζεται, το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης περιελάμβανε δουλειά στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες πριν το παιχνίδι, ενώ ειδικές ασκήσεις έγιναν και για τις στατικές φάσεις. Στη συνέχεια, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τους «ερυθρόλευκους», με μια επιστροφή και μια απώλεια της τελευταίας στιγμής.

Πιο συγκεκριμένα, για πρώτη φορά από τις 30 Οκτωβρίου στην αποστολή βρίσκεται το όνομα του Γιάσμιν Κούρτιτς, ωστόσο απουσιάζει αυτό του Ομάρ Ελ Καντουρί ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση, του έγινε έλεγχος και προτιμήθηκε να μείνει εκτός. Ο Τάισον προπονήθηκε κανονικά και είναι στην αποστολή, σε αντίθεση με τον Νέλσον Ολιβέιρα που δούλεψε ατομικά.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Λουτσέσκου είναι οι: Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Κούρτιτς, Ντόουγκλας, Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Σβαμπ, Τάισον, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Α. Ζίβκοβιτς, Ρικάρντο, Μπράντον, Τζίμας.


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 13 Μαΐου 2023, 22:44

ΠΗΓΗ