Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 30 Απριλίου 2023, 03:54

Την Αλεξάνδρειο Ειρηνοδρομία, που ξεκίνησε το ταξίδι της από την Αρχαία Πέλλα, υποδέχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην παραλία της Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας. Η Ειρηνοδρομία, πραγματοποιήθηκε ενόψει του 17ου Διεθνούς Μαραθωνίου Μέγας Αλέξανδρος – bwin, που διεξάγεται σήμερα Κυριακή (30/4) στη Θεσσαλονίκη.

«Με την Ειρηνοδρομία ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για μια μεγάλη γιορτή της πόλης. Όλα είναι έτοιμα, για να υποδεχτεί η Θεσσαλονίκη χιλιάδες δρομείς από όλον τον κόσμο, από όλη την Ελλάδα. Αυτό το μεγάλο δρομικό γεγονός αποτελεί ακόμη έναν λόγο, για να έρθει κανείς στη Θεσσαλονίκη. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όσους συνετέλεσαν, για να είναι όλα έτοιμα: στους εθελοντές, στους εργαζόμενους του Δήμου Θεσσαλονίκης, στους εργαζόμενους στην Περιφέρεια, στους ανθρώπους του Τρίτωνα. Ο 17ος Μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος φέρνει στην πόλη μας λάμψη, αναγνώριση και χαρές και συγχρόνως, στέλνει μηνύματα κοινωνικής ευαισθησίας. Εύχομαι αύριο να έχουμε όλοι ένα τεράστιο χαμόγελο. Καλό αγώνα!», επισήμανε σε δήλωσή του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Τονίζεται ότι ο κ. Ζέρβας θα συμμετάσχει στον Μαραθώνιο, και συγκεκριμένα στον Αγώνα Δρόμου Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος, που ξεκινά στη μία το μεσημέρι με αφετηρία το δημαρχείο. Θα βρεθεί στη γραμμή εκκίνησης του Μαραθωνίου μαζί με τον Σύλλογο «Τρέξε μαζί μου».


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 30 Απριλίου 2023, 03:54

ΠΗΓΗ