Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 6 Μαΐου 2023, 08:48

Στη φυλακή θα παραμείνει ένας 30χρονος που καταδικάστηκε χθες σε δώδεκα μήνες χωρίς αναστολή γιατί το 2022 είχε κλέψει τις τσάντες από δύο γυναίκες, στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου. Στο μεταξύ, βρίσκεται ήδη στη φυλακή για άλλες παραβάσεις, όπως χρήση ουσιών και κλοπές. Χθες στο δικαστήριο παραδέχτηκε την μια κλοπή, αλλά δήλωσε πως δεν θυμόταν την δεύτερη, οπως δεν θυμόταν ότι έδειξε απείθεια στους αστυνομικούς όταν προσπάθησαν να τον σταματήσουν.

Οι κλοπές έγιναν τον Ιούνιο του 2022 και έχουν διαπραχθεί από το ίδιο πρόσωπο που μπήκε στα γραφεία του ΟΑΕΔ στη λεωφόρο Αθηνών και έκλεψε τις τσάντες των καθαριστριών που εκείνη την ώρα καθάριζαν την υπηρεσία. Χθες καταδικάστηκε για κλοπές που διέπραξε στις 22 Ιουνιου στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου. Ειδικότερα, έκλεψε την τσάντα 64χρονης, η οποία περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο, το ποσό των 10 ευρώ και κλειδιά, στη συνέχεια έκλεψε από παγκάκι το σακίδιο πλάτης 15χρονης μαθήτριας. Ο 29χρονος μετά τις κλοπές  είχε διαφύγει προς άγνωστη κατεύθυνση με δίκυκλη μοτοσικλέτα φίλου του. Αναζητήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, εντοπίστηκε σε κοντινή περιοχή, εντούτοις δεν υπάκουσε στο σήμα των αστυνομικών να σταματήσει, αλλά αντίθετα ανέπτυξε ταχύτητα  και τράπηκε σε φυγή.

Τελικά, οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν δύο ώρες αργότερα. Τον είχε παραλάβει η μητέρα του από άγνωστο σημείο, καθώς ήταν ελαφρά τραυματισμένος, και τον μετέφερε στο σπίτι, οπότε και ειδοποίησε την αστυνομία.

Πηγή: gegonota.gr


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 6 Μαΐου 2023, 08:54

ΠΗΓΗ