Το νοσοκομείο «Έλενα Βενιζέλου» επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και συνομίλησε με τους εργαζόμενους και τη διεύθυνσή του.

Συγκεκριμένα, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ βρέθηκαν με το σωματείο και τους εργαζόμενους στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου, άκουσαν τα προβλήματά τους που, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, «δυστυχώς για ακόμη μία φορά, διαπιστώθηκε ότι είναι πολύ μεγάλα και αφορούν την έλλειψη προσωπικού, θέματα κτιριακά και εξοπλισμού, το πολύ μεγάλο θέμα των ΣΟΧ και την απόφαση της κυβέρνησης να μην μονιμοποιήσει αυτούς τους εργαζόμενους που εργάζονται χρόνια στο νοσοκομείο και έχουν προϋπηρεσία και εμπειρία, να μην ανανεώσει τις συμβάσεις τους και να επαναφέρει τα ιδιωτικά συνεργεία».

Ποιοι συμμετείχαν στην αντιπροσωπεία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Ακολούθως έγινε συνάντηση με τη διοικήτρια του νοσοκομείου και τη διευθύντρια νοσηλευτικής υπηρεσίας και συζήτηση για τα προβλήματα που απασχολούν το νοσοκομείο». Στη συνέχεια, η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε χώρους του νοσοκομείου και άκουσε τα προβλήματα των εργαζόμενων.

«Θέλουμε ισχυρό ΕΣΥ με προσλήψεις»

Το μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προς τους εργαζόμενους του νοσοκομείου και στους υπηρεσιακούς παράγοντες ήταν ότι είναι πιστοί στη θέση για «δημόσια, δωρεάν, αξιοπρεπή υγεία για όλους».

«Θέλουμε ισχυρό ΕΣΥ με προσλήψεις και ανάλογες της εργασίας των υγειονομικών, αμοιβές και συνθήκες εργασίας καθώς και αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας για όλους τους πολίτες της χώρας, ασχέτου ασφαλιστικής κάλυψης και ΑΜΚΑ. Κατάργηση των ελαστικών μορφών εργασίας τώρα και μονιμοποίηση συναδέλφων», σημειώνει χαρακτηριστικά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Στην αντιπροσωπεία συμμετείχαν ο τομεάρχης Υγείας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, ο σύμβουλος Ευρωπαϊκής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νίκος Φαραντούρης, ο συντονιστής του τμήματος Υγείας Γιάννης Μουζάλας, η αναπληρώτρια συντονίστρια του τμήματος Υγείας Ελένη Κεϊμαλή και το μέλος του τμήματος Υγείας Τζένη Διαμαντοπούλου.

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ