Ήταν στις 13 Ιανουαρίου που ο λαμπερός ηθοποιός Alec Musser έβαλε τέλος στη ζωή του στα 50 του χρόνια. Η πρώην σύντροφος του αστέρα του «All My Children» Lacy Faddoul αποτίει φόρο τιμής στον λαμπερό ηθοποιό.

«Ο Alec γεννήθηκε με ένα ζευγάρι πέδιλα σκι στο ένα χέρι και μια σανίδα του σερφ στο άλλο. Είχε ένα πνεύμα που ήταν ανταγωνιστικό με τους πιο θριαμβευτικούς τρόπους. Είμαι μία από τους πολλούς ανθρώπους που έμαθε σκι», σημείωσε η Lacy Faddoul σε δήλωσή της στο People.

Δεν ξέρουμε πόσο πολύ πονάει κάποιος μέχρι να έρθεις αντιμέτωπος με την καταστροφική είδηση ότι αυτοκτόνησε

O Alec Musser, ο οποίος υποδυόταν τον Del Henry στο «All My Children» από το 2005 έως το 2007, ήταν λάτρης της υγιεινής διατροφής, λάτρευε το μοτοκρός και το σέρφινγκ.

Στη διάρκεια της τριετούς σχέσης τους από το 2011 έως το 2014, ο Alec Musser και η Lacy Faddoul περνούσαν τον χρόνο τους σε γραφικά μέρη όπως το Μεξικό ενώ λάτρευαν να κάνουν βόλτες στο ηλιοβασίλεμα στο Del Mar της Καλιφόρνιας.

Η Lacy, που εμφανίστηκε στο The Bachelor, δήλωσε ότι θαύμαζε το πάθος, το πνεύμα περιπέτειας και τη στοργική φύση του Alec Musser.

Το συγκινητικό αντίο στον Alec Musser

«Σε ευχαριστώ που μου έμαθες πώς είναι να σου φέρονται τόσο καλά σε μια σχέση. Θα σε αγαπώ για πάντα και θα λάμπεις για πάντα μέσα από τα ηλιοβασιλέματα», σημειώνει η Lacy Faddoul.

Μετά τον χωρισμό τους, η Lacy Faddoul ανέφερε ότι παρέμειναν στενοί φίλοι με τον Alec Musser και μίλησε τελευταία φορά μαζί του τον Δεκέμβριο.

«Δεν ξέρουμε πόσο πολύ πονάει κάποιος μέχρι να έρθεις αντιμέτωπος με την καταστροφική είδηση ότι αυτοκτόνησε. Τώρα βρίσκεται σε ειρήνη. Ποτέ μην παραλείπετε την ευκαιρία να πείτε σε αυτούς που σας ενδιαφέρουν ότι τους αγαπάτε. Η ζωή είναι τόσο εύθραυστη».

Ήταν την Τρίτη που ανακοινώθηκε ότι ο λαμπερός ηθοποιός αυτοκτόνησε, με την αρραβωνιαστικιά του να επιβεβαιώνει τον θάνατό του στο Instgram. «RIP στον έρωτα της ζωής μου. Δεν θα σταματήσω ποτέ να σε αγαπώ. Η καρδιά μου είναι ραγισμένη», έγραφε χαρακτηριστικά η Paige Press.

Ήταν εκείνη που τον βρήκε νεκρό, πεσμένο στο πάτωμα του μπάνιου το πρωί της 13ης Ιανουαρίου.



ΠΗΓΗ