Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023, 17:54

Εντοπίστηκε από τις Αστυνομικές Αρχές και συνελήφθη χθες Μ. Τετάρτη, ο τελευταίος δράστης που εμπλέκεται στο αιματηρό επεισόδιο που είχε σημειωθεί πριν από λίγες ημέρες την Παρασκευή 7 Απριλίου στην περιοχή των Σεισμόπληκτων στα Ιωάννινα. 

Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη και του τελευταίου οπαδού, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, συμπλοκής και για παραβάσεις των νομοθεσιών για τον ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό και περί φωτοβολίδων. 

Σημειώνεται πως με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκαν χθες οι 5 από τους 6 συλληφθέντες για την αιματηρή συμπλοκή μεταξύ οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, αναφέρει τα εξής: 

«Στη σύλληψη και του τελευταίου ημεδαπού, που κατηγορείται για συμμετοχή στη συμπλοκή με οπαδικά κίνητρα, η οποία έλαβε χώρα την 07-04-2023 στα Ιωάννινα, προχώρησαν χθες (12-04-2023) το βράδυ αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων (σχετικά τα από 08-04-2023 και 12-04-2023 Δελτία Τύπου).

Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τον κ. Ανακριτή Ιωαννίνων για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, συμπλοκής και για παραβάσεις των νομοθεσιών για τον ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό και περί φωτοβολίδων. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα αρμοδίως».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023, 17:55

ΠΗΓΗ