Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 10 Μαΐου 2023, 11:51

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου, ένας άνδρας που κατηγορείται για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, μετά από πληροφορίες του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου και στο πλαίσιο ειδικών ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και διακίνησης καπνού και τσιγάρων από την Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνης, οργανώθηκε χθες συντονισμένη επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί της υπηρεσίας και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκαν ο άνδρας σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνης, την ώρα που πουλούσε 74 συσκευασίες καπνού ναργιλέ, συνολικού βάρους 19 κιλών και 600 γραμμαρίων (19.600), τα οποία δεν είχαν την απαιτούμενη ταινία του φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνται τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης.

Οι ποσότητες του καπνού θα αποσταλούν στο Τελωνείο Ρεθύμνου. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης.

Πηγή: cretalive.gr


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 10 Μαΐου 2023, 11:51

ΠΗΓΗ