Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 4 Μαΐου 2023, 20:51

Συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου την Παρασκευή (28/4) στο Χαϊδάρι, ένας 60χρονος που αποπειράθηκε να βιάσει μια 34χρονη. Σε βάρος του 60χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού, αρπαγή και παράνομη βία.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο συλληφθέντας γνωρίστηκε με την 34χρονη σε ένα μπαρ στη Δραπετσώνα και καθώς έφευγαν από το μαγαζί, προσφέρθηκε να την πάει σπίτι της με το αμάξι του. Η 34χρονη επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο, αλλά ο κατηγορούμενος, αντί για το σπίτι της, ξεκίνησε να κατευθύνεται προς το δικό του σπίτι, κλειδώνοντας παράλληλα τις ασφάλειες του οχήματος, με αποτέλεσμα η γυναίκα να μην μπορεί να διαφύγει.

Κατά την άφιξή τους στο σπίτι του, που βρίσκεται μέσα σε μάντρα αυτοκινήτων στο Χαϊδάρι, ο 60χρονος εξανάγκασε τη γυναίκα να εισέλθει εντός και κλείδωσε την πόρτα, στερώντας την ελευθερία της.

Ενώ το θύμα προσπαθούσε να διαφύγει, ο κατηγορούμενος την εμπόδισε ασκώντας της σωματική βία, ενώ αποπειράθηκε να τη βιάσει. Στη συνέχεια η γυναίκα κατάφερε να απεγκλωβιστεί και με τη συνδρομή διερχόμενου οδηγού νταλίκας, ενημερώθηκε το τηλεφωνικό Κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Άμεσα μετέβη στο σημείο περιπολικό και αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Χαϊδαρίου, και με τις πληροφορίες που τους έδωσε η 34χρονη, αναζήτησαν και εντόπισαν τον κατηγορούμενο, ο οποίος και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 4 Μαΐου 2023, 20:51

ΠΗΓΗ