Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 27 Απριλίου 2023, 21:55

Με το… γιοφύρι της Άρτας, που ολημερίς το χτίζανε και το βράδυ γκρεμιζόταν, θυμίζει ο φετινός τελικός Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.

Κι αυτό γιατί, ενώ η ΕΠΟ στη σημερινή συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής αποφάσισε πως ο τελικός ανάμεσα στις δυο ομάδες θα διεξαχθεί οριστικά στο Βόλο στις 24 Μαΐου με ώρα έναρξης στις 20:30, εν τέλει όπως όλα δείχνουν θα στραφεί σε άλλο γήπεδο για τον καταληκτικό αγώνα της διοργάνωσης.

Κι αυτό γιατί η Επιτροπή Διαχείρισης του Πανθεσσαλικού Σταδίου επιτίθεται στην ΕΠΟ με ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Πέμπτης, υπογραμμίζει ότι υπεύθυνη λήψη αποφάσεων για το γήπεδο είναι μόνο η δημοτική αρχή του Βόλου και όχι η Ομοσπονδία, ενώ αναφέρει ότι δεν θα γίνει εκεί ο τελικός ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Πληροφορηθήκαμε ότι μια επιτροπή της ΕΠΟ, εκτελεστική της πλάκας, που μας έχει συνηθίσει να συνεδριάζει και να παίρνει, κατά το δοκούν, απίθανες αποφάσεις για το ποια ομάδα θα ανέβει ή θα πέσει από τις κατηγορίες που ελέγχει, θεώρησε ότι έχει την εξουσία να επιβάλλει την επιθυμία της και σε μας, συγχέοντας προφανώς τον Δήμαρχο Βόλου με τον Λευτέρη Αυγενάκη, που τους δέχεται σαν συνομιλητές

Ξεκαθαρίζουμε ότι η επιτροπή αυτή, με τα μέλη υπαλλήλους – πιστούς υπηρέτες γνωστών συμφερόντων μπορεί να σκέφτεται και να συσκέπτεται με όποιους εκείνη θεωρεί σαν αρμόδιους, αλλά θα πρέπει να γνωρίζει ότι μετά από τόσο κόπο το μόνο που θα πετύχει είναι να διεξάγει τον τελικό σε κάποιο χωράφι στον θεσσαλικό κάμπο ή στο φιλόξενο γήπεδο των Πράσινων Πουλιών. Στο Πανθεσσαλικό, πάντως, αποκλείεται».

Η Ομοσπονδία ψάχνει, πλέον, λύση για τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού, με την ημερομηνία της 24ης Μαΐου να παραμένει, ωστόσο τώρα, από την στιγμή που δεν υπάρχει το Πανθεσσαλικό ως τόπος διεξαγωγής του τελικού (όπως όριζε η προκήρυξη στην αρχή της σεζόν), θα διεξαχθεί με κόσμο και των δύο ομάδων. 


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 27 Απριλίου 2023, 21:58

ΠΗΓΗ