Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 3 Ιουνίου 2023, 16:50

Ο Max Verstappen απέδειξε σε όλους τους αντιπάλους του πώς έχει τον καλύτερο ρυθμό, με τον οδηγό της Red Bull να σημειώνει τον ταχύτερο χρόνο σε ένα FP3 με δυσμενείς βροχοπτώσεις, μπροστά από τον Sergio Perez και τον Lewis Hamilton της Mercedes.

 

Ωστόσο, καθώς οι χρόνοι των γύρων άρχισαν να πέφτουν, υπήρξε ένα καθεστώς κόκκινης σημαίας, αφού ο Logan Sargeant της Williams έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου του στην είσοδο της τελευταίας στροφής, περνώντας μέσα από το χαλίκι, πριν καταλήξει στα προστατευτικά.

Μόλις συνεχίστηκε η συνεδρία, άρχισε να πέφτει η βροχή, με τους 20 οδηγούς να επιλέγουν να περιμένουν στο γκαράζ, πριν ο Lando Norris βγει στην πίστα στα ενδιάμεσα, ακολουθούμενος αργότερα από τις Ferrari των Carlos Sainz και Charles Leclerc.

Ο πρώτος χρόνος του Verstappen στο 1.13.664 τον είδε να προηγείται του Perez με διαφορά 0.250, με τον Hamilton να παραμένει τρίτος, λίγο πάνω από τα τέσσερα δέκατα από τον Ολλανδό οδηγό, σε μια πολύ βελτιωμένη εμφάνιση από Mercedes.

Ο  Carlos Sainz ήταν ο τέταρτος ταχύτερος, μπροστά από τον συμπατριώτη του Fernando Alonso στην Aston Martin, τον George Russell της Mercedes και τον Charles Leclerc, στην έβδομη θέση.

 


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 3 Ιουνίου 2023, 16:50

ΠΗΓΗ