Η Νανά Παλαιτσάκη ήρθε στο «MEGA Καλημέρα» με το προσωπικό της αρχείο και παρουσίασε στη στήλη «Τι θυμήθηκες τώρα» τη συνέντευξη της Καίτης Γκρέυ 27 χρόνια πριν.
«Τι θυμήθηκες τώρα» Νανά Παλαιτσάκη!

Με «retro» διάθεση η Νανά Παλαιτσάκη μέσω του προσωπικού της αρχείου έφερε στο φως την συνάντησή της με την Καίτη Γκρέι αλλά και την «Κικίτσα», κατά κόσμον Αγγελική Ηλιάδη.

Για την εμπειρία της και την συνεργασία της με την εγγονή της μίλησε η μεγάλη τραγουδίστρια.

«Η Κικίτσα δεν έχει βγει στη νύχτα να τραγουδήσει. Ο πατέρας της είναι πολύ πουριτανός. Ο γιος μου βέβαια έχει μεγαλώσει με πολύ καλές αρχές», είπε αρχικά η Καίτη Γκρέυ.

«Ενθουσιάστηκα πολύ γιατί όπως είπε η γιαγιά μου, ήμουν από μικρή δίπλα της συνέχεια και ήταν λογικό να αγαπήσω το τραγούδι και να ασχοληθώ. Θαυμάζω τη φωνή της γιαγιάς μου», ανέφερε η «Κικίτσα», που όλοι μας τη γνωρίσαμε με το «κανονικό» της όνομα, Αγγελική Ηλιάδη.

Πώς έμαθε η Καίτη Γκρέυ ότι είναι υιοθετημένη;

«Όταν ήμουν μικρή, και μια κυρία μου έφερε σοκολάτες και καραμέλες, ρωτούσα τη μητέρα που ποια είναι αυτή η κυρία. Μου έλεγε ότι είναι μια θεία που μας αγαπάει. Μεγάλωσα στα ξένα χέρια αλλά αυτή η γυναίκα ου με μεγάλωσε με λάτρεψε ήταν πραγματική μου μάνα. Μια μέρα γυρνώντας από το νηπιαγωγείο συνάντησα αυτή την «θεία» στον δρόμο. Ήταν με έναν αστυνομικό και μόλις με είδε είπε «να’το, να’το». Την είδα και την ρώτησα γιατί δεν έρχεται πια σπίτι μας. και μου είπε ότι δεν ήταν εδώ και έλειπε και μου είπε να πάω σπίτι της να παίζω με τα παιδιά της» αποκάλυψε.

Και συνέχισε η Καίτη Γκρέυ: «και με πήρε σπίτι της και πέσανε τα αδέρφια μου – φυσικά ήταν αδέρφια μου – και εκείνη την ώρα μου είπε “εγώ είμαι η σκύλα η μάνα σου που σε έδωσα γιατί δεν μπορούσα να σε ζήσω”. Της είπα ότι θέλω να κάτσω μαζί της και δεν θέλω να πάω στην “άλλη”. Μου είπε ότι αν δεν πάω θα την βάλουν φυλακή. Η θετή μου μητέρα είχε καλέσει την αστυνομία και όταν πήγα σπίτι είπα στη θετή μου μητέρα: “δεν είσαι εσύ η μαμά μου δώσε μου τα ρούχα μου να πάω στην άλλη”. Είχα πολλές τέτοιες πικρίες στη ζωή μου».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

*Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: NDP PHOTO

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ