Λένε ότι σχεδόν κάθε γυναίκα πάνω από «μια ορισμένη ηλικία» πρέπει να κόβει κοντά τα μαλλιά της. Φυσικά, αυτή η θεωρία δεν ισχύει αφού μπορείτε να έχετε τα μαλλιά σας όπως εσείς θέλετε και νιώθετε άνετα. Εάν είστε άνω των 60 ή πλησιάζετε σε αυτήν τη δεκαετία, ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω σικάτα hair looks που θα σας χαρίσουν πολλούς πόντους στιλ και φινέτσας -άλλωστε αυτά επιλέγουν και όλες οι over 60 celebrities.

Μακριά και κυματιστά

Αν είχατε πάντα μακριά μαλλιά ή σκέφτεστε να τα μακρύνετε τώρα που μπήκατε στη δεκαετία των 60, τότε ήρθε η ώρα να το κάνετε. Μακρύνετέ τα μέχρι εκεί που νιώθετε ασφαλείς και δημιουργήστε χαλαρές μπούκλες που θα σας χαρίσουν μια ωραία κίνηση.

Χωρίστρα στο πλάι και κυματισμοί

Είναι ένα σούπερ ευέλικτο κούρεμα για γυναίκες άνω των 60 ετών που σας καλύπτει σε κάθε περίσταση, από το brunch με τις φίλες σας μέχρι το περπάτημα που κάνετε το Σαββατοκύριακο και δε θέλετε να πιάσετε πάνω τα μαλλιά σας. Ζητήστε από τον κομμωτή σας να προσαρμόσει το μήκος και το φυλάρισμα ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σας και το σχήμα του προσώπου σας για να έχετε ένα πιο κολακευτικό αποτέλεσμα. Όσον αφορά το styling, κάντε τη χωρίστρα στο πλάι, όπως η Helen Mirren, και δημιουργήστε χαλαρές μπούκλες με το ειδικό εργαλείο -μην ξεχάσετε μόνο να εφαρμόσετε πρώτα θερμοπροστατευτικό προϊόν.

Pixie

Εάν, από την άλλη, βρίσκετε τα κοντά μαλλιά πολύ κομψά, τότε μπορείτε να τα τολμήσετε. Οι hairstylists λένε ότι τα pixie hair ταιριάζουν σε κάθε στιλ ενώ είναι πολύ εύκολα στο styling -μια ωραία ιδέα είναι να εφαρμόσετε στα χέρια σας λίγο gel μαλλιών και να δουλέψετε τα μαλλιά σας με τα δάχτυλά σας για να αποκτήσετε ένα επιμελώς ατημέλητο look.

Sleek bob

Για σούπερ κομψότητα, ζητήστε από τον κομμωτή σας να κόψει τα μαλλιά σας σε ένα ασύμμετρο lob haircut (φτάνει περίπου μέχρι τους ώμους) και ισιώστε τα. Το κλειδί για να πετύχετε το τέλειο sleek look είναι να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο για ίσιωμα, ένα προϊόν για λείανση και λακ για σταθερότητα και λάμψη.

Με φιλάρισμα και χωρίστρα στο πλάι

Αυτό το χαλαρό, αλλά κομψό χτένισμα είναι κολακευτικό για όλα τα σχήματα προσώπου και τις υφές μαλλιών, προσθέτει όγκο και δημιουργεί μια αίσθηση κίνησης στα μαλλιά. Η χωρίστρα στο πλάι προσδίδει μια μοντέρνα, κομψή πινελιά στο hair look σας.

* Πηγή: Vita

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ