Η Τζένιφερ Άνιστον αναφέρθηκε στην απώλεια του αγαπημένου της συμπρωταγωνιστή Μάθιου Πέρι, αποκαλύπτοντας ότι μιλούσαν την ημέρα που πέθανε.

Στην πρώτη της συνέντευξη μετά τον θάνατο του Μάθιου Πέρι, η Τζένιφερ Άνιστον μίλησε με τη Ρις Γουίδερσπουν στο Variety και ανοίχτηκε για το πώς ελπίζει να τον θυμόμαστε.

Δεν πονούσε. Δεν πάλευε. Ήταν ευτυχισμένος. Θέλω οι άνθρωποι να ξέρουν ότι ήταν πραγματικά υγιής

«Ήταν ευτυχισμένος. Ήταν υγιής. Είχε κόψει το κάπνισμα. Έκανε γυμναστική. Ήταν χαρούμενος και αυτά είναι τα μόνα που ξέρω», σημείωσε η Τζένιφερ Άνιστον.

Η Τζένιφερ Άνιστον του έστειλε μήνυμα εκείνο το πρωί, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει λεπτομέρειες, σχετικά με όσα συζήτησαν.

«Ήταν ευτυχισμένος»

«Του έστελνα κυριολεκτικά αστεία μηνύματα εκείνο το πρωί. Δεν πονούσε. Δεν πάλευε. Ήταν ευτυχισμένος. Θέλω οι άνθρωποι να ξέρουν ότι ήταν πραγματικά υγιής. Δούλεψε τόσο σκληρά. Πραγματικά αντιμετώπισε μια δύσκολη κατάσταση. Μου λείπει πολύ. Μας έκανε να γελάμε πολύ δυνατά», ανέφερε η Τζένιφερ Άνιστον.

Η Ρις Γουίδερσπουν, η οποία μίλησε και αυτή στο περιοδικό, είχε συμμετάσχει ως guest star σε δύο επεισόδια της σειράς «Φιλαράκια» και μίλησε για το πόσο κοντά υπήρξαν, η Τζένιφερ Άνιστον και ο Μάθιου Πέρι ως φίλοι.

«Ήσασταν όλοι τόσο κοντά. Είναι απίστευτο αυτό που γεννήθηκε από αυτές τις φιλίες και το πώς εσείς πάντα φροντίζατε ο ένας τον άλλον για χρόνια. Είναι πραγματικά όμορφο και έθεσε πρότυπα και για τη δική μας δουλειά, με τον τρόπο που σέβεστε ο ένας τον άλλον», τόνισε.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μάθιου Πέρι βρέθηκε νεκρός στο τζακούζι του σπιτιού του στο Λος Άντζελες στις 28 Οκτωβρίου. Ήταν μόλις 54 ετών και η είδηση του θανάτου του βύθισε στο πένθος τους συμπρωταγωνιστές του στα «Φιλαράκια» και εκατομμύρια θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο.

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ