Ιδιαίτερα δύσκολες φαίνεται πως ήταν οι τελευταίες μέρες του Μάθιου Πέρι. Ο σταρ του Χόλιγουντ, που βρέθηκε νεκρός στο υδρομασάζ του σπιτιού του τον περασμένο Οκτώβριο, ανέβαινε έναν Γολγοθά, σύμφωνα με την αυτοψία.

Η έκθεση, την οποία εξασφάλισε η Page Six, αναφέρει πως ο ηθοποιός τα τελευταία του 24ωρα κατανάλωνε κεταμίνη, ένα άλλο φάρμακο που μοιάζει με οπιοειδή βουπρενορφίνη, αντιδιαβητικά φάρμακα και γλειφιτζούρια νικοτίνης.

Ο Μάθιου Πέρι «λάμβανε θεραπεία έγχυσης κεταμίνης για κατάθλιψη και άγχος»

Τα τελευταία τα χρησιμοποιούσε, καθώς προσπαθούσε να κόψει το κάπνισμα. Ωστόσο, ο βοηθός του είπε πως δεν τα κατάφερε ποτέ, αφού κάπνιζε περίπου δύο πακέτα τσιγάρα την ημέρα.

«Λάμβανε θεραπεία έγχυσης κεταμίνης»

«Στην κρεβατοκάμαρα του βοηθού του, υπήρχαν πολλά ανοιχτά, άδεια, μισογεμισμένα μπουκάλια φαρμάκων που συνταγογραφήθηκαν στον εκλιπόντα, καθώς και φάρμακα χωρίς ιατρική συνταγή, βιταμίνες, πεπτικά βοηθήματα και πιάτα γεμάτα με διάφορα χάπια, δισκία, κάψουλες, καραμέλες και μέντες για την ανάσα», αναφέρεται στην έκθεση.

Στο μπάνιο του ηθοποιού υπήρχαν επίσης, «συνταγογραφούμενες αλοιφές, πεπτικά βοηθήματα και στοματικά ξεπλύματα».

Ο Μάθιου Πέρι «λάμβανε θεραπεία έγχυσης κεταμίνης για κατάθλιψη και άγχος», με την πιο πρόσφατη δόση να έχει ληφθεί μιάμιση εβδομάδα πριν από το θάνατό του.

«Η κεταμίνη στον οργανισμό του κατά τον θάνατό του δεν θα μπορούσε να προέρχεται από αυτή τη θεραπεία έγχυσης, καθώς ο χρόνος ημιζωής της κεταμίνης είναι τρεις έως τέσσερις ώρες ή και λιγότερο», επισημαίνεται στην έκθεση.

«Ήταν θυμωμένος και κακότροπος»

Σε άλλο δημοσίευμά του το PageSix, αναφέρει πως τις τελευταίες ημέρες της ζωής του, ο Μάθιου Πέρι είχε αλλάξει πολύ στη συμπεριφορά του.

Στενή φίλη του, δήλωσε στο μέσο, πως τις εβδομάδες πριν από το θάνατό του, ήταν «θυμωμένος κι κακότροπος», επειδή έκανε εμβόλια τεστοστερόνης.

«Το Τμήμα Ιατροδικαστών της κομητείας του Λος Άντζελες (DME) προσδιόρισε ως αιτία θανάτου του 54χρονου ηθοποιού Μάθιου Λάνγκφορντ Πέρι τις οξείες επιδράσεις της κεταμίνης», δήλωσε εκπρόσωπος του ιατροδικαστή του Λος Άντζελες.

Σημειώνεται ότι αμέσως μετά τον θάνατο του ηθοποιού, δεν ήταν λίγοι αυτοί που υποστήριξαν πως είχε «καθαρίσει» από τις ουσίες, προσπαθώντας να σταθεί ξανά στα πόδια του.

Ωστόσο, στενός φίλος του, μιλώντας στη MailOnline, ισχυρίστηκε ότι ο σταρ «έλεγε ψέματα σε όλους ότι ήταν καθαρός. Ποτέ δεν ήταν. Είναι πολύ λυπηρό. Ξέρετε, το μεγαλύτερο ψέμα που είπε ήταν μάλλον στον εαυτό του».



ΠΗΓΗ