Τη χώρα μας και συγκεκριμένα τη Μύκονο επέλεξε ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Amazon, Τζεφ Μπέζος για τις διακοπές του.

Ο 60χρονος επιχειρηματίας βρίσκεται στο νησί των ανέμων με την σύντροφό του Λόρεν Σάντσεζ, τον γιο του, αλλά και άνδρες της προσωπικής του ασφαλείας.

Η κάμερα του Mykonos Live TV τον εντόπισε έξω από γνωστό εστιατόριο στα Ματογιάννια, όπου ήταν πολύ ευδιάθετος και φιλικός με τους παπαράτσι, ενώ δεν αρνήθηκε να βγάλει και selfie.

Ο Τζεφ Μπέζος είχε επιλέξει και πέρσι την Ελλάδα ως προορισμό για τις καλοκαιρινές του διακοπές

Σημειώνεται πάντως ότι εκτός από αυτή την εμφάνιση ο Τζεφ Μπέζος δεν έχει κάνει κάποια άλλη βόλτα στο νησί, ούτε έχει διασκεδάσει σε κάποιο beach club, ενώ παραμένει γνωστό που διαμένει.

Δείτε βίντεο από την έξοδό του στα Ματογιάννια

Σημειώνεται ότι ο Τζεφ Μπέζος είναι ο τρίτος πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη σύμφωνα με τη λίστα Forbes 2024, με περιουσία που ξεπερνά τα 180 δισεκατομμύρια ευρώ. Με την 54χρονη Λόρεν Σάντσεζ βρίσκονται σε σχέση τα τελευταία πέντε χρόνια. Οι δυο τους ξεκίνησαν να βγαίνουν τον Ιανουάριο του 2019, λίγο καιρό μετά την αποκάλυψη του χωρισμού του από τη ΜακΚένζι Σκοτ (μαζί έχουν τέσσερα παιδιά), και έκτοτε είναι αχώριστοι.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τζεφ Μπέζος είχε επιλέξει και πέρσι την Ελλάδα ως προορισμό για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Μετά την κρουαζιέρα στις Κυκλάδες το 2023, ο Μπέζος και η σύντροφός του, επέλεξαν το Ιόνιο για την καλοκαιρινή τους απόδραση. Ο μεγιστάνας  είχε βρεθεί και στην Λευκάδα, όπου η ομάδα του αποβιβάστηκε από τη θαλαμηγό του, με το όνομα «Koru».

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ